Hlavní obsah

Real Salt Lake přivítá Toronto

Na půdu aktuálně vedoucího celku západní konference MLS Realu Salt Lake zavítá dnes v noci kanadský soupeř z Toronta. Toronto je prvním a zatím také jediným týmem hrajícím MLS, který není ze Spojených států.

Článek

Oba celky nebyly v loňské sezoně vůbec úspěšné. Mužstvo ze Salt Lake City skončilo v celkovém pořadí dvanácté a jejich dnešní soupeř z Toronta ještě o příčku níž, tedy na poslední třinácté pozici. Letos se ale domácím vcelku daří. V závěru června Real nestačil na Kansas, když si v závěru utkání vstřelil vlastní branku obránce Tony Beltran. Od té doby už Royals ale neprohráli. Nejprve uhráli před vlastními fanoušky bezbrankovou remízu s Houstonem a následně si poradili s Columbusem. Naposled hrálo Salt Lake opět bez branek, tentokrát na hřišti Chicaga.

„Měli jsme dobrý pohyb, slušně jsme napadali a obrana odvedla samozřejmě také dobrou práci. To mi situaci jenom ulehčilo. Z každého utkání chceme získávat body,“ dodal po bezbrankové remíze v Chicagu 29letý brankář Nick Rimando.

Toronto už svého soupeře v dubnu dokázalo porazit 1:0. Nyní se ale kanadský celek bude muset obejít bez divácké podpory. Hosté se drží u konce východní konference a jejich současná forma není nijak oslnivá. Naposled Reds zvítězili v polovině června proti Coloradu. Od té doby hráli bez branek s Kansasem, na půdě New Englandu prohráli 1:2, stejně tak jako na stadionu Chicaga. Naposled hosté jenom remizovali s jasně posledním San Jose 0:0.

Celek z hlavního města provincie Ontario mohla nejvíce mrzet neproměněná penalta ze 70. minuty. „Byl to druhý pokutový kop, který jsem nedokázal v celé své kariéře proměnit,“ dodal zklamaný honduraský útočník Amado Guevara.

Větší šance na výhru dávají bookmakeři bwinu domácímu Realu Salt Lake s kursem 1.90. Na vítězství Toronta si můžete vsadit v kursu 3.50 a na remízu je kurs 3.30.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články