Hlavní obsah

Duel expertů: 68. kolo

Bezchybné kolo Duelu expertů má za sebou Eurotiper, který má znovu namířeno do kladných čísel. Přiblíží se svému soupeři už v tomto kole? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 67. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Ostrava - KladnoOdense BK - Aarhus GFSan Jose - Los Angeles1121.351.502.3010/1010/109/101:03:13:2okokko
Celkem vsazeno: 1774Celkem výhra: 1854.40Úspěšnost: 104.5%
eurotiper - 67. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Kalmar FF - AIKKošice - Dubnica112.051.558/109/103:23:1okok
Celkem vsazeno: 1390Celkem výhra: 1347.64Úspěšnost: 97.0%

68. kolo

volnasek
Jablonec - OstravaTip: 0Kurs: 2.80Vklad: 9/10Naše nejvyšší liga vstupuje do svého 2. kola a v něm bude patřit k nejzajímavějším duelům utkání Jablonce s Ostravou. Oba celky v úvodním kole vyhráli - Baník doma 1:0 s Kladnem a Jablonec dokonce ve Zlíně stejným skóre. Dá se proto očekávat souboj, ve kterém obě mužstva budou chtít získat plný bodový zisk. Hosté se netají svými mistrovskými ambicemi, a tak budou chtít na půdě svého soupeře opět uspět, což se jim zatím daří: neprohráli s ním již tři sezóny! Domáci budou chtít tuto nepříznivou vzájemnou bilanci konečně změnit, ale se silným Baníkem podle mě tradičně neuspějí a darují mu bod.
Midtjylland - OdenseTip: 1Kurs: 2.35Vklad: 9/10I 4. kolo dánské ligy přinese jeden atraktivní duel, v němž lídr soutěže - celek Odense - zavítá na půdu třetího Midtjyllandu. Oba celky jsou po třech kolech zatím bez prohry a patří vlastně ke špičce dánské ligy již několik sezón. Určitě proto půjde o velkou přestiž a nikdo z obou soupeřů nebude chtít prohrát. Já však dávám větší šance domácím, kteří na Odense umí zahrát. V loňské sezóně ho porazili ve všech třech zápasech (doma 2:1 a 3:1, venku 1:0), a tak věřím, že ani v tomto utkání tomu nebude jinak. A pěkný kurs 2.35 na jejich vítězství stojí za úvahu.
Aalborg - EsbjergTip: 1Kurs: 1.77Vklad: 10/10Další utkání 4. kola dánské ligy je pro mě zajímavé zejména z pohledu domácích. Aalborg, loňský mistr, nezačal letošní sezónu nijak oslnivě a ve třech utkáních získal pouhé 3 body. Je to dáno nejspíš tím,že se soustředil na Ligu mistrů, v níž postoupil přes celek Modriča velice přesvědčivě do další fáze. Tento postup jim určitě dodá více sebevědomí i v domácí lize a proti zatím nevýrazným hostům se to konečně projeví. Věřím tedy, že Aalborg na vlastní půdě i v lize konečně naplno zabere a potěší své fanoušky první domácí výhrou.
Eurotiper
Sion - BellinzonaTip: 1Kurs: 1.55Důvěra: 8/10Ve Švýcarsku jsou odehrána úvodní čtyři kola. Sion v nich nasbíral za domácí výhry nad favorizovanými Young Boys Bern a Basilejí, čímž potvrdil, že doma bude jen těžko k poražení. V následujícím kole přivítá nováčka Bellinzonu, která zatím získala jen dva body za domácí remízy. Hosté mají navíc nabitý program, ve středu předehrávali ligový zápas s Aarau a příští čtvrtek se představí na Ukrajině ve druhém předkole Poháru UEFA.
Lahti - KuPSTip: 1Kurs: 1.55Důvěra: 8/10Ve finské lize je o víkendu na programu 17. kolo. Čelo tabulky je velmi vyrovnané, momentálně třetí Lahti ztrácí na vedoucí Inter Turku jen 3 body, což mu dává šanci bojovat o titul. Proti momentálně předposlednímu KuPS může prodloužit sérii vítězných zápasů na tři. Ve prospěch Lahti mluví i výborná vzájemná bilance: z posledních 5 zápasů KuPS čtyřikrát vyhrálo a jen jednou se zrodila remíza.
Jaro - MyPaTip: 2Kurs: 2.00Důvěra: 7/10Dalším z aspirantů na přední umístění ve finské lize je MyPa, která se v posledních kolech velmi nedařilo. Právě proti týmu Jaro má ideální šanci vrátit se do vítězných kolejí. Jaro v lize táhne sérii čtyř porážek a ve vzájemných soubojích s MyPa už pětkrát za sebou prohrálo. I proto v tomto zápase očekávám výhru hostů.

Reklama