Hlavní obsah

Duel expertů: 69. kolo

Po jednom zápase trefili minulý týden oba soutěžící v Duelu expertů. Eurotiper tak na Volnaska stále ztrácí. Přiblíží se mu tento víkend? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 68. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Jablonec - OstravaMidtjylland - OdenseAalborg - Esbjerg0112.802.351.779/109/1010/102:14:01:1kookko
Celkem vsazeno: 1802Celkem výhra: 1875.55Úspěšnost: 104.1%
eurotiper - 68. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Sion - BellinzonaLahti - KuPSJaro - MyPa1121.551.552.008/108/107/100:28:12:1kookko
Celkem vsazeno: 1413Celkem výhra: 1360.04Úspěšnost: 96.3%

69. kolo

volnasek
Norwich - BlackpoolTip: 2Kurs: 3.91Vklad: 8/10Tipy na tento víkend jsem se odhodlal zaměřit na překvapivé výsledky, ke kterým by podle mě mohlo reálně dojít. První zápas jsem vybral z 2. anglické ligy, kde se ve druhém kole utkají Norwich a Blackpool. Oba celky nezačaly letošní sezónu dobře a svůj úvodní zápas prohrály - Norwich v Coventry 0:2 a Blackpool doma s Bristolem City 0:1, když dostal jedinou branku v poslední minutě zápasu. Navíc oba týmy shodně vypadly i v 1. kole ligového poháru, když byly překvapivě vyřazeny mužstvy z nižších lig. V tomto duelu bych tedy vsadil na hostující celek, protože věřím na zachování tradice vzájemného zápasu, kdy loni Blackpool na půdě Norwiche vyhrál 2:1. Kdo se tedy nebojí trošku riskovat a rád si vsadí na překvapení, může toto utkání s pěkným kursem 3.91 zařadit do svých sázek.
Aachen - WehenTip: 2Kurs: 4.56Vklad: 8/10Je tradicí, že v Německu v úvodních zápasech 2.ligy nebývá nouze o překvapivé výsledky. K jednomu z nich by mohlo dojít právě v utkání celků Aachen a Wehen. Domácí mají již prvoligové zkušenosti a rádi by se vrátli mezi elitu. Nyní jsou jistě favoritem, ale na hosty to nějak neumí. V loňské sezóně prohráli oba zápasy se svým soupeřem (2:3 doma a dokonce 0:3 na jeho půdě) a já předpokládám, že komplex špatné vzájemné bilance ovlivní i tento duel. Hosté jsou totiž dost nevyzpytatelným celkem, který dokáže venku překvapit ve chvíli, kdy to nejméně čekáte. A tak tomu bude i v tomto zápase.
Toulouse - Le HavreTip: 2Kurs: 3.63Vklad: 8/10Minulý víkend se rozběhla i nejvyšší francouzská liga a hned na úvod dva ze tří nováčků zabodovali naplno. Jedním z nich byl i celek Le Havre, který dokázal doma porazit silné mužstvo z Nice 1:0. Teď zavítá na půdu Toulouse, který se loni v lize zachránil na poslední chvíli a který v domácím prostředí patřil k remízovým králům (11 remíz). Dá se předpokládat, že hosté i ve svém druhém zápase budou chtít opět uspět, protože postup mezi elitu a setrvání v ní bude jistě jejich prioritou, a tak každý bod bude mít cenu zlata. Domácí v 1. kole prohráli 0:3 na hřišti největšího favority ligy Lyonu a tato porážka na úvod jim na psychice jistě nepřidala. Zato hosté vstoupili do ligy již výše zmíněným vítězstvím a věřím, že nováčkovský elán se prosadí i teď proti Toulouse.
Eurotiper
Hammarby - GAISTip: 1Kurs: 1.70Důvěra: 8/10Ve švédské lize se odehrálo už 18 kol a boj o přední příčky se začíná tradičně přiostřovat. Aktuálně čtvrté Hammarby ztrácí na vedoucí Kalmar 8 bodů a v tomto kole přivítá 9. GAIS Goteborg. Domácí táhnou sérii deseti zápasů bez porážky, což svědčí o jejich výborné formě. Hostům se naopak příliš nedaří a venku v této sezoně ještě nezvítězili. I vzhledem k tomu, že se Hammarby v domácích soubojích s GAIS v posledních sezonách dařilo, očekávám výhru domácích.
Moss - SogndalTip: 1Kurs: 2.00Důvěra: 7/10V 19. kole druhé norské ligy je na programu také souboj tabulkových sousedů. Momentálně 6. Moss hostí o jednu příčku a jeden bod horší Sogndal. Domácí po nevýrazném období zaznamenali v posledních dvou zápasech přesvědčivé výhry, venku proti Hodd a Kongsvingeru. Potvrzení formy a natáhnutí vítězné série se očekává i doma v souboji se Sogndalem, s nímž si loni poradili 2:1.
Schaffhausen - La Chaux-De-FondsTip: 1Kurs: 1.40Důvěra: 9/10Už první tři kola 2. švýcarské ligy naznačila, že o postup do nejvyšší soutěže se popere víc mužstev. Mezi ně by měl patřit i Schaffhausen, který sice v prvním kole prohrál na půdě Biel-Bienne, ale potom už zaznamenal dvě vítězství nad Locarnem a Servette. V tomto kole přivítá nevýrazný La Chaux-De-Fonds, který je stále bez bodu se skóre 0:7, a tak očekávám jednoznačné vítězství domácích.

Reklama