Hlavní obsah

Jihlava přivítá ambiciózní Slovácko

Zajímavý duel se dnes nečeká jen na Julisce, ale také na Vysočině. Jihlava totiž přivítá Slovácko a mělo by tak jít o duel, v němž se střetnou dva týmy aspirující na postup mezi elitu.

Článek

Za tímto cílem však Jihlavští nevstoupili zrovna nejlépe, když doma na úvod pouze remizovali 2:2 s Fulnekem. Na tříbodový zářez ale dlouho nečekali, jelikož dokázali před týdnem vyhrát ve Vítkovicích, čímž se vrátili na dostřel čelu tabulky.

Dnes mají šanci udělat další krok vpřed a zároveň také konečně potěšit i domácí fanoušky, kteří ani loni moc radostných okamžiků nezažili, jelikož mužstvo z Vysočiny skončilo překvapivě až sedmé.

„O hře Slovácka máme dostatek informací a stejně tak znám velmi dobře rukopis jeho trenéra Jurkemika. Náš páteční soupeř disponuje velice silným kádrem a jednoznačně náleží k favoritům na postup. Kvalitní tým navíc v létě posílili zkušení a dobří hráči Randa, Formánek, Berger, Filipko, Psohlavec a Hrotek. My k zápasu musíme přistoupit maximálně poctivě a zodpovědně,“ citují stránky klubu trenér Karola Marka.

„Věřím, že si tento atraktivní duel nenechají ujít ani fanoušci a přijdou nás ve velkém počtu povzbudit. Boj o tři body bude nesmírně těžký, zvláště, když se Slovácku start do ligy překvapivě příliš nepovedl. To nás však nemůže v žádném případě zmást,“ dodal kouč Jihlavy.

Jak už uvedl trenér domácích, Slovácku start do ligy nevyšel. V úvodním kole sice uhrálo cenný bod v Opavě, ale před týdnem nečekaně prohrálo doma s Ústím nad Labem. V tabulce se tak pohybuje ve slabší polovině, což je pro mužstvo s takovým kádrem a ambicemi rozhodně málo.

Slovácko tak dnes jistě nechce odjet z Jihlavy s prázdnou, přesto se zápas podle bookmakerů odehraje spíše v režii domácích, na které experti společnosti bwin vypsali kurs 2.35. Na remízu vypsali kurs 2.90 a na vítězství hostů 2.95.

Reklama