Hlavní obsah

Duel expertů: 70. kolo

Mimořádně špatný víkend mají za sebou oba soutěžící z Duelu expertů. Poprvé v historii ani jeden z nich netrefil žádný zápas, a tak mají nyní co napravovat. Blýsknou se Volnasek a Eurotiper tento týden plným zásahem? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 69. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Norwich - BlackpoolAachen - WehenToulouse - Le Havre2223.914.563.638/108/108/101:12:12:1kokoko
Celkem vsazeno: 1826Celkem výhra: 1875.55Úspěšnost: 102.7%
eurotiper - 69. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Hammarby - GAISMoss - SogndalSchaffhausen - Chaux-De-Fonds1111.702.001.408/107/109/102:41:11:1kokoko
Celkem vsazeno: 1437Celkem výhra: 1360.04Úspěšnost: 94.6%

70. kolo

volnasek
Norrkoping - IFK GoteborgTip: 2Kurs: 1.90Vklad: 10/10V 17. kole nejvyšší švédské ligy došlo k překvapivým výsledkům. Vedoucí Kalmar ani třetí Helsinborg doma nevyhráli a ztratili důležité body, takže boj o titul zůstává stále otevřený. IFK však také zaváhal a ve svém posledním zápase odjel z Orebra s porážkou 2:4. Nyní zavítá v na půdu nováčka z Norrkopingu, který je na dně tabulky a který vlastně jen sbírá ligové zkušenosti. Hosté z Goteborgu jsou tedy podle mě favoritem (v Norrkopingu  letos vyhráli 4:0), a pokud chtějí ještě hrát o titul nebo minimálně o pohárovou pozici, musí naplno bodovat. Navíc jejich poslední domácí zápas byl odložen, takže budou mít jistě i více fyzických sil, aby tento duel dovedli do vítězného konce.
Sivasspor - KayserisporTip: 1Kurs: 1.95Vklad: 9/10O tomto víkendu startuje nový ročník nejvyšší turecké fotbalové ligy. Domácí Sivasspor zažil loni fantastickou sezónu a bojoval o titul až do samého závěru. V nejdůležitějším zápase však doma podlehl 3:5 Galatasarayi Istanbul, který o kolo později titul získal. Sivasspor loni obsadil třetí příčku a patřil k nejlepším domácím celkům. Předpokládám, že ani letos tomu nebude jinak, což potvrdí hned ve svém úvodním zápase, ve kterém přivítá na své půdě celek Kayserispor. Jednoduché to mít nebude, protože hosté loni skončili na pěkném pátém místě a patří tradičně k celkům z horní poloviny tabulky. Domácím však i letos moc fandím a věřím, že v úvodu sezóny uspějí a zachovají si skvělou vzájemní bilanci proti soupeři, se kterým za poslední tři sezóny jen jednou prohráli.
Tromso - AalesundTip: 02Kurs: 2.33Vklad: 9/10V minulém týdnu mi tipy na překvapivé výsledky vůbec nevyšly. Teď bych zkusil jeden z 18. kola nejvyšší norské ligy, ve kterém přivítá třetí celek ligy Tromso předposlední Aalesund. Domácí bojují o titul, na vedoucí Stabaek ztrácejí pouhých 6 bodů, a tak jsou jistě favoritem tohoto utkání. Pro tuto skutečnost mluví i letošní vítězství 3:1 na půdě svého soupeře a dá se tak čekat, že domácí roli favorita potvrdí. Já však tento názor nesdílím, protože jednou se i mistr tesař utne. A očekávám, že to bude právě v tomto duelu a celek Tromso přenechá svému rivalovi minimálně bod přesně jako v loňské sezóně, kdy doma prohrál dokonce 0:2.
Eurotiper
Galway - BohemiansTip: 2Kurs: 1.53Důvěra: 8/10V irské lize začne o víkendu závěrečná třetina soutěže. Suverénní lídr Bohemians, který z posledních 10 zápasů ztratil body jen po remíze s Derry City, se představí v tomto kole na hřišti Galway United. Ten je v úplně jiné situaci, momentálně mu patří předposlední místo a hlavně doma se hodně trápí. Z 11 zápasů získal jen 3 body, nejméně ze všech týmů. Poslední 4 vzájemné zápasy s Bohemians prohrál a nejinak by tomu mělo být i nyní.
Finn Harps - CobhTip: 1Kurs: 1.95Důvěra: 8/10V irské lize je na programu také zápas nováčků, v němž 10. Finn Harps přivítá poslední Cobh. Ani jednomu týmu se nedaří a záchrana by pro ně byla úspěchem. Blíže k němu má domácí Finn Harps, také díky dvěma výhrám v předchozích vzájemných zápasech (2:1 doma a 3:1 venku). Teď je znovu favoritem, v předcházejícím kole překvapivě zvítězil na hřišti Shamrocku, čímž se ještě víc přiblížil záchraně a důležité body potřebuje i ze zápasu s Cobh.
Gloria Bistrita - Steaua BukurešťTip: 1Kurs: 3.60Důvěra: 7/10V Rumunsku je na programu 5. kolo a v něm zajímavý zápas mezi týmem Gloria Bistrita a Steauou Bukurešť. Bistrita získala zatím šest bodů za dvě domácí vítězství, čímž dokazuje, že hlavně doma bude velmi silná. V posledních 3 sezonách zdolala doma Steauu dvakrát. Navíc Steaua ve středu přivítá Galatasaray Istanbul v předkole Ligy mistrů, kde má šanci probojovat se do skupinové fáze. Proto očekávám, že se zrodí překvapení a domácí zvítězí.

Reklama