Hlavní obsah

Duel expertů: 74. kolo

Sázky na vysoké kursy před týdnem nevyšly eurotiperovi, který tento víkend vsadil na domácí favority. Pomůže mu změna taktiky v souboji s volnaskem? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 73. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Brno - SpartaSlavia - JablonecLiberec - Zlín0112.801.501.519/109/1010/100:22:02:1kookok
Celkem vsazeno: 1935Celkem výhra: 1967.60Úspěšnost: 101.7%
eurotiper - 73. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Artmedia - Banská BystricaFarul - SteauaG. Bistrita - Cluj1111.503.753.009/107/107/101:11:41:2kokoko
Celkem vsazeno: 1528Celkem výhra: 1412.49Úspěšnost: 92.4%

74. kolo

volnasek
Mladá Boleslav - KladnoTip: 1Kurs: 1.40Vklad: 10/10Ve svých dnešních tipech opět zamířím na české trávníky. 7. kolo slibuje zajímavé zápasy a jedním z nich bude jistě duel Mladé Boleslavi s Kladnem. Hosté v minulém kole konečně naplno zabrali s Olomoucí a po výhře 2:0 si připsali první tři body. I přesto jsou na 14. příčce tabulky a nyní zavítají na půdu čtvrté Boleslavi, která má vysoké ambice. Na vedoucí Spartu ztrácí 5 bodů a vítězstvím budou chtít tuto ztrátu snížit či se alespoň dostat na úroveň Slavie a Liberce, které čekají zápasy venku. Domácí jsou pro mě v tomto duelu favoritem a věřím, že tuto roli 100% potvrdí.
Bohemians - LiberecTip: 0Kurs: 3.00Vklad: 9/10Dalším zajímavým duelem bude utkání třetího Liberce, který zavítá na trávník celku Bohemians - nováčka naší nejvyšší ligy. Domácí s pouhými 4 body sídlí na předposledním místě a každý bod k udržení by přivítali. Zato Severočeši stíhají vedoucí dvojici Sparta - Slavia a také každý bod z venku je pro ně důležitý. Bohemians se budou chtít proti silnému soupeři vytáhnout a půjdou za překvapivým vítězstvím, jenže Nezmar a spol. toto domácí úsilí zmaří. Předpokládám, že oba soupeři se v tomto tvrdém a vyrovnaném utkání rozejdou smírně.
Olomouc - BrnoTip: 0Kurs: 2.70Vklad: 9/10Tradiční moravské derby slibuje zajímavou kopanou nejen pro samotné hráče, ale také pro fanoušky. Domácí Olomouc na 8. místě ztrácí na Brno 2 body a pokud se chce dostat před něj, musí vyhrát. Hosté pro prohře 0:2 se Spartou v minulém kole ztratili úzký kontakt se špičkou tabulky, a tak budou chtít tuto ztrátu nahradit právě v Olomouci. Podle mě toto utkání nemá vyloženého favorita a může dopadnout jakkoli. Já osobně tipuji a očekávám spravedlivou remízu.
Eurotiper
Hameenlinna - VIFK Tip: 1 Kurs: 1.65 Důvěra: 8/10Pět kol před koncem druhé finské ligy ztrácí momentálně čtvrtá Hameenlinna na druhé postupové místo tři body. Při její současné formě by to nemusela být nedostižná ztráta. Hameenlina získala v posledních čtyřech kolech 10 bodů a podařilo se jí mimo jiné zdolat i jasného lídra Viikingit. V utkání proti trápícímu se VIFK, který nevyhrál už 10 kol, bude Hameenlinna jasným favoritem na zisk tří bodů, které potřebuje v boji o postup.
Elfsborg - Hammarby Tip: 1 Kurs: 1.70Důvěra: 8/10Jedním ze šlágrů 23. kole švédské ligy bude duel mezi druhým Elfsborgem a pátým hammarby. Domácí mají stále reálnou šanci na zisk titulu, když ztrácejí na vedoucí Kalmar jen čtyři body. Za své výborné postavení v tabulce vděčí hlavně bodů z domácího hřiště, kde v 11 zápasech devětkrát zvítězili a momentálně táhnou sérii čtyř výher se skóre 12:0. Hammarby dokázalo získat za stejnou dobu jediný bod a i proto jednoznačně favorizuji domácí.
Austria Korutánsko - Kapfenberg Tip: 1 Kurs: 1.60Důvěra: 8/10V 9. kole rakouské ligy přivítá šestá Austria Korutansko o tři příčky horší Kapfenberg. Domácí se po nepříliš vydařeném vstupu do sezony dostali do výborné formy a v posledních třech zápasech vybojovali 9 bodů, aniž inkasovali gól. Na druhé straně hosté dosáhli jediného vítězství doma proti poslednímu Altachu a venku dokonce nezískali ani bod, takže očekávám vítěztví Korutanska.

Reklama