Hlavní obsah

Duel expertů: 75. kolo

Po dvou trefených zápasech si minulý týden připsali oba účastníci Duelu expertů. Volnasek ale správně předvídal remízu s kursem 2.70, a tak se svému soupeři znovu o něco vzdálil. Vrátí mu to Eurotiper tento víkend? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 74. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Mladá Boleslav - KladnoBohemians - LiberecOlomouc - Brno1001.403.002.7010/109/109/102:12:01:1okkook
Celkem vsazeno: 1963Celkem výhra: 2005.90Úspěšnost: 102.2%
eurotiper - 74. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Hameenlinna - VIFKElfsborg - HammarbyAustria Kor. - Kapfenberg1111.651.701.608/108/108/100:21:06:0kookok
Celkem vsazeno: 1552Celkem výhra: 1438.89Úspěšnost: 92.7%

75. kolo

volnasek
Plzeň - OstravaTip: 0Kurs: 2.80Vklad: 9/10Již potřetí v řadě zavítám na domácí fotbalovou scénu. V 8. kole naší nejvyšší ligy bude k nejzajímavějším duelům patřit zápas remízového krále z Plzně a ambiciózní Ostravy. Domácí s pěti remízami ze sedmi zápasů sídlí zatím na 10. příčce a rádi by konečně bodovali naplno. Nyní mají možnost v utkání s Ostravou, která před zahájením ligy měla velké cíle, ale zatím zaostává za očekáváním. Také v Poháru UEFA se jí na domácí půdě nepodařilo zdolat Spartak Moskva a prohra 0:1 jim moc šancí v odvetě nedává. V lize však byla úspěšnější, když v minulém kole udolala Příbram 2:0, zato Plzeň doma jen remizovala s Českými Budějovicemi 1:1. Předpokládám, že hosté se budou jistě šetřit na odvetu v poháru, a to jim v Plzni na nerozhodný výsledek bohatě postačí.
Liberec - SpartaTip: 0Kurs: 3.00Vklad: 9/10Největším tahákem 8. kola bude pondělní televizní dohrávka mezi Libercem a Spartou. Oba celky v minulém kole zaváhaly - Sparta doma jen remizovala s Teplicemi 0:0 a Liberec dokonce podlehl na půdě nováčka soutěže Bohemians 0:2. Domácí se v tomto utkání budou snažit odčinit překvapivou porážku s Bohemkou a vrátit to lídrovi z Prahy, který jako jediný v lize ještě neprohrál. Liberec to na Spartu umí a bude ji chtít připravit o neporazitelnost, ale současný kádr již není to, co býval. Očekávám, že tento vypjatý duel i proto skončí smírně, s čím budou nakonec spokojené oba celky.
Slavia - OlomoucTip: 02Kurs: 2.43Vklad: 8/10Třetím utkáním, které jsem vybral, je zápas druhé Slavie s devátou Olomoucí. Pražané stíhají vedoucí Spartu, na kterou ztrácejí pouhý bodík, a tak se budou snažit o plný bodový zisk a spoléhat na klopýtnutí svého rivala v Liberci. Slavie je i proto v tomto utkání favoritem, ale hosté z Hané jim to podle mého názoru překazí. Tuším totiž, že Slavie roli favorita nezvládne a že dojde právě v tomto duelu k překvapení. Sigma si tedy podle mě odveze z Prahy minimálně bod, ne-li všechny tři.
Eurotiper
Xanthi - ThrasivoulosTip: 1Kurs: 1.50Důvěra: 9/10Skoda Xanthi zaznamenala dobrý vstup do nového ročníku řecké ligy - ve třech zápasech získala 6 bodů za dvě vítězství na hřištích soupeřů. Doma ale podle očekávání nestačila na favorizovaný Olympiakos, a tak na první domácí vítězství ještě čeká. Přijít by mělo právě v tomto kole s nováčkem, týmem Thrasivoulos, který ještě nezískal ani bod a dokonce se mu ani nepodařilo skórovat.
Nitra - Banská BystricaTip: 1Kurs: 1.90Důvěra: 8/10V 10. kole slovenské ligy hostí doma osmá Nitra o dvě příčky horší Banskou Bystrici. Pro domácí je aktuální pozice v tabulce po vydařené loňské sezoně velkým zklamáním. Proto potřebují získávat body hlavně doma, kde jsou velmi silní. V soubojích s Banskou Bystricí platilo v posledních dvou sezonách pořekadlo "můj dům, můj hrad". Domácí mužstvo vždy zvítězilo o gól a výhru domácích očekávám i nyní.
Curych - XamaxTip: 1Kurs: 1.50Důvěra: 9/10Zajímavý duel je na programu 10. kola švýcarské ligy. Domácí Curych hraje ve výborné formě, což potvrzuje i 13 vstřelených gólů v posledních třech zápasech při plném bodovém zisku. Hosté se naopak trápí, už 6 kol nezvítězili, hlavně kvůli spoustě inkasovaných gólů. Curych umí navíc na Xamax zahrát, loni i předloni v domácích vzájemných duelech neztratili ani bod a v této sezoně už zvítězil na půdě soupeře 2:1.

Reklama