Hlavní obsah

Valencii vrátí do čela pouze vítězství

Španělská Primera Division včera načala své čtvrté kolo, které prozatím přeje favoritům. Potvrdit se to dnes jistě pokusí Valencie, kterou vrátí do čela tabulky pouze vítězství na hřišti Malagy.

Článek

Především výhra Realu Madrid s Gijonem byla exkluzivním kláním favorita, když Bílý balet svého soupeře rozstřílel v poměru 7:1. Podobnou bilanci jako Gijon má letos prozatím Malaga, která během úvodních kol inkasovala hned pětkrát a naopak žádnou branku nevstřelila. Narozdíl od svého konkurenta na chvostu tabulky však bodovala, když před 14 dny uhrála bezbrankovou remízu doma s Bilbaem.

Druhý domácí zápas má Malaga na programu dnes a určitě půjde o těžší duel než ten s Bilbaem. „Musíme zůstávat optimisti. Porážka v Almerii nám sice přihoršila, ale nyní máme před sebou dva domácí zápasy, které jsou velmi důležité. Tým má hodně prostoru pro zlepšení a nemůžeme tak po třech zápasech něco hodnotit,“ řekl útočník Fernando, který v dnešním zápase nebude určitě chybět. To samé se však nedá říci o záložníkovi Angelovi, jenž má karetní trest. Do sestavy se naopak vrací Apono, Salva Ballesta a Adriano Rossato.

Valencie vstoupila na rozdíl od domácích do sezony velmi dobře a po třech kolech byla na čele tabulky. Villarreal však včera nezaváhal a momentálně tak má o tři body více. Los Che mají k dobru dnešní zápas a zpět na čelo je posune jakékoliv vítězství. V sestavě se ale neobjeví kanonýr David Villa, který má problémy s kotníkem a mimo hru jsou i další - záložníci David Silva a Ruben Baraja. Fit by naopak už měli být Carlos Marchena a Vicente.

Na první pohled zajímavý zápas se pro vás může stát ještě atraktivnějším, když si vsadíte na jednoho z rivalů. Podle bookmakerů společnosti bwin jsou favoritem hosté, na jejichž vítězství si můžete vsadit s kursem 1.80. Jste-li však názoru, že utkání skončí výhrou Malagy, pak dejte na domácí za kurs 4.00 rovné. Remíza je u bwin oceněna hodnotou 3.40.

Reklama