Hlavní obsah

Brémy mají co napravovat

Je tomu 14 dní, co Brémy doma pouze remizovaly s kyperskou Famagustou a ztratily tak důležité body v boji o postup do osmifinále. Dnes mohou toto zaváhání napravit, ale zápas na San Siro s Interem Milán nebude pro Werder vůbec jednoduchý.

Článek

Svěřenci Josého Mourinha naopak nezaváhali na hřišti Panathinaikosu a zdá se, že nový kouč by konečně mohl Nerazzurri dotáhnout k úspěchu na evropském poli. Interu se však daří i v domácí soutěži, v níž obhajuje tři tituly v řadě. V pěti kolech získali modročerní 10 bodů, když si první porážku připsali teprve o uplynulém víkendu v tradičním milánském derby s AC.

Po zmíněném derby čeká Inter zápas v rámci Ligy mistrů s Werderem Brémy, který může italský velkoklub posunout blíže postupu mezi nejlepší šestnáctku. „Zápas proti Werderu Brémy je pro nás důležitý, není ovšem rozhodující. Německý tým je velmi nebezpečný v útoku, musíme si dát velký pozor v obraně,“ řekl k zápasu trenér Mourinho, který se dnes musí obejít bez trojice Figo - Maxwell - Jimenez.

Brémy mají v poslední době dosti nevyrovnané výsledky. Už byl zmíněn jejich neúspěch s Famagustou, naopak v bundeslize dokázaly uštědřit debakl Bayernu Mnichov, když v Allianz Aréně vyhrály 5:2. Další střelecké hody přineslo ligové utkání Brém o uplynulém víkendu, v němž porazily výborného nováčka Hoffenheim v poměru 5:4.

„Góly zvyšují naše sebevědomí, ale nejsme naivní. Víme, že musíme zlepšit naši defenzívu, pokud chceme uspět proti Interu,“ je si vědom slabší obranné fáze kouč hostí Thomas Schaaf, v jehož nominaci na zápas s Interem chybí zranění Baumann, Harnik, Jensen a Ameida. Absentovat na hřišti naopak jistě nebude záložník Mesut Özil, který se během posledních dvou zápasů zapsal na střeleckou listinu hned třikrát.

I přes vynikající střeleckou produktivitu Brém je dnes favoritem Inter. Na domácí si tak vsadíte s kursem 1.50. Na remízu vypsali bookmakeři společnosti bwin kurs 3.85 a na vítězství hostů 5.65. Na koho si vsadíte, se můžete rozhodnout klidně až v průběhu zápasu a to díky live sázkám, které rovněž najdete u společnosti bwin.

Reklama