Hlavní obsah

Duel expertů: 76. kolo

Sázky na vysoké kursy se sice minulý týden Volnaskovi nevyplatily, to ho ale neodradilo a o nadcházejícím víkendu si našel tři zápasy, které podle něj skončí remízou. Bude se mu v souboji s eurotiperem dařit v tom to kole Duelu expertů lépe? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 75. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Plzeň - OstravaLiberec - SpartaSlavia - Olomouc00022.803.002.439/109/108/101:33:03:0kokoko
Celkem vsazeno: 1989Celkem výhra: 2005.90Úspěšnost: 100.8%
eurotiper - 75. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Xanthi - ThrasivoulosNitra - Banská BystricaCurych - Xamax1111.501.901.509/108/109/101:01:23:0okkook
Celkem vsazeno: 1578Celkem výhra: 1465.89Úspěšnost: 92.9%

76. kolo

volnasek
Asteras - XanthiTip: 0Kurs: 2.90Vklad: 9/10Řecká liga pokračuje o víkendu již svým 5. kolem a v něm třetí celek Škoda Xanthi zavítá na půdu Tripolisu. Domácí Asteras byl loni příjemným překvapením soutěže, letos mu však úvod nevyšel podle jeho představ. Je zatím desátý se 4 body, ke kterým bude chtít v tomto utkání jistě nějaký ten další přidat. V cestě mu však budou stát zkušení hosté, kteří tuto sezónu zahájili velice dobře a i nyní se budou snažit získat další body. Venku jsou zatím 100% úspěšní a v tomto trendu budou chtít pokračovat i nadále. Čekám, že právě v tomto duelu se jim to nepodaří, ale s prázdnou neodjedou. Bod za remízu bude podle mě pro oba celky spravedlivý.
Koblenz - KaiserslauternTip: 0Kurs: 3.25Vklad: 9/10Pro mě velice zajímavý duel se odehraje v 7. kole druhé německé ligy. Koblenz, který sídlí zatím na 12. příčce, přivítá ve svém stánku lídra soutěže, 1. FC Kaiserslautern. Je to paradox, že se hosté loni potáceli pořád na dně tabulky a nyní vévodí druhé lize, a k tomu ještě letos neprohráli. Nejspíš to s postupem mezi elitu myslí opravdu vážně a tomu podřídí vše, a to nejen v tomto zápase, ve kterém budou chtít opět uspět. Domácí čeká tedy velice těžké utkání a brali by nejraději plný bodový zisk, protože na vlastním trávníku hrají zatím výborně. Já věřím, že tento duel skončí v duchu tradice, kdy obě utkání na půdě Koblenze v posledních dvou sezónách skončila remízou, 2:2 a 0:0. A nyní tipuji 1:1.
Leixoes - BenficaTip: 0Kurs: 3.45Vklad: 8/10Fotbalisté slavné Benfiky zajíždějí v 5. kole portugalské ligy na půdu celku Leixoes. Domácí loni hlavně sbírali ligové zkušenosti, ale letošní sezónu začali až překvapivě dobře. Jsou zatím s devíti body na 3. místě a na favorita se budou chtít také vytáhnout, aby získali další 3 body. Hosté z Lisabonu se pokusí o totéž, ale vypadá to, že na svého soupeře zahrát neumí. Loni totiž obě vzájemná utkání skončila plichtou 1:1 a 0:0, a já docela věřím tomu, že domácí překvapí i nyní a důležitý bodík za remízu získají.
Eurotiper
Sunderland - ArsenalTip: 2Kurs: 1.60Důvěra: 8/10Anglická Premier League pokračuje o víkendu sedmým kolem. Momentálně 13. Sunderland hostí Arsenal, kterému zatím patří 4. místo. Arsenal v minulém kole překvapivě zaváhal na domácím trávníku v souboji s Hullem, kterému podlehl 1:2. Stalo se mu to už podruhé v této sezoně, ve druhém kole prohrál na hřišti Fulhamu 0:1. Proti trápícímu se Sunderlandu proto potřebuje získat tři body. Ve vzájemných duelech s tímto soupeřem se mu daří, vyhrál posledních 8 utkání a jeho vítězství očekávám i nyní.
Lille - ValenciennesTip: 1Kurs: 1.65Důvěra: 8/10Domáci Lille začalo sezonu hodně špatně a po třech kolech měl na kontě jediný bod. Potom ale přišel zvrat a v následujících čtyřech zápasech získal 10 bodů, což ho vyneslo na 8. místo v tabulce. Výbornou formu může potvrdit proti Valenciennes, které se naopak trápí a venku ještě nezískali ani bod při skóre 1:7. Loni skončil duel těchto soupeřů jednoznačným vítězstvím Lille 3:0 a podobný výsledek by nebyl překvapením ani teď.
Finn Harps - St. PatricksTip: 2Kurs: 1.91Důvěra: 7/10V irské lize zbývá odehrát ještě 6 závěrečných kol. Při současné formě Bohemians Dublin je už o titulu, zdá se, rozhodnuto. Boj o druhé místo ale ještě může být zajímavý. Momentálně je druhý celek St. Patricks, ale jen o bod před Cork City. Ve 28. kole nastoupí na hřišti Finn Harps, proto kterému se mu daří. Tento rok v obou duelech zvítězil St. Patricks (3:0 a 5:1) a velkým favoritem bude i v tomto zápase.

Reklama