Hlavní obsah

Vrátí Real Juventus 14 dní starou porážku?

Eurotip.cz

Je tomu 14 dní, co si Juventus připsal senzační výhru s Realem Madrid. Dnes mohou Španělé svému největšímu sokovi ve skupině H Ligy mistrů porážku vrátit na domácím stadionu, kde letos ještě neprohráli.

Článek

Avšak Bílý balet v poslední době svým fanouškům nedělá moc velkou radost, když z posledních čtyřech zápasů vyhrál jediný - doma v lize s Athleticem Bilbaem. Přesto na tom nejsou Madridští stále nikterak špatně, jelikož úvod sezony jim vyšel. Ve španělské Primera division ztrácí na vedoucí Barcelonu dva body a ve skupině H Ligy mistrů jsou bod právě za Juventusem.

Na Santiago Bernabeu se tak dnes uskuteční přímý souboj o první příčku tabulky a zároveň o postup do osmifinále. Ten si však dnes může vybojovat pouze Juventus, Real ho v případě dnešního vítězství musí stvrdit v jednom ze dvou zbylých zápasů. „Potřebujeme uzavřít tenhle cyklus mnoha těžkých zápasů dobrou hrou a příznivým výsledkem. Věřím, že jsme schopni dosáhnout na postup do dalšího kola už ve Španělsku,“ věří v dnešní výhru útočník Staré dámy Alessandro Del Piero.

Juventus však nečeká rozhodně snadný zápas, jednak se na Santiago Bernabeu jen tak nevyhrává a do Madridu navíc neodcestovalo hned několik hráčů. Fit je sice Camoranesi, ale ne už Buffon, Zanetti a Trezeguet. Real žádné problémy se sestavou nemá.

Myslím, že se můžeme těšit na skvělé utkání, které se pro vás může stát ještě atraktivnějším v případě sázky na jednoho z rivalů. Podle bookmakerů společnosti bwin má utkání mírného favorita v mužstvu domácích, na jehož výhru vypsali kurs 1.55. Remízu ocenili hodnotou 3.65. Myslíte si, že uventus dokáže Real porazit i na jeho hřišti? Jestliže ano, pak využijte kursu 5.40.

Reklama