Hlavní obsah

Duel expertů: 84. kolo

Jediný gól Kladna připravil minulý víkend Volnaska o plný zásah v jeho každotýdenním souboji s Eurotiperem. Uhodne tentokrát remízu správně a vylepší si svou už tak slušnou bilanci? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 83. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Ml. Boleslav - BohemiansKladno - PlzeňŽižkov - Příbram1011.372.802.0010/107/108/101:01:02:0okkook
Celkem vsazeno: 2188Celkem výhra: 2283.96Úspěšnost: 104.4%
eurotiper - 83. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Wigan - EvertonRio Ave - LeixoesMallorca - Malaga2222.752.504.007/107/107/101:01:22:2kookko
Celkem vsazeno: 1756Celkem výhra: 1667.01Úspěšnost: 94.9%

84. kolo

volnasek
Newell's - V. SarsfieldTip: 1Kurs: 2.00Vklad: 8/10Sedmnácté kolo 1. 1. argentinské ligy pokračuje o víkendu zajímavým duelem dvou velice kvalitních celků. Domácí (zatím na 6. místě) jsou pouze o bod za svým soupeřem, který je o příčku výše. Newell´s ale již tři kola v řadě nevyhrál a v tomto utkání se bude snažit konečně uspět. Zato hosté dva poslední ligové zápasy zvládli s plným bodovým ziskem, ale na hřišti svého hostitele se jim vůbec nedaří. Za poslední tři sezóny tam vždy prohráli a ani nyní nečekám, že by tuto bilanci změnili. Podle mého názoru tedy domácí zaberou a získají konečně opět tři body.
Ipswich - Sheffield Utd.Tip: 0Kurs: 3.00Vklad: 7/10Oba celky v minulém kole shodně prohrály, Ipswich v Birminghamu 1:2 a Sheffield doma podlehl lídrovi 2. anglické ligy Wolverhamptonu 1:3. Oba týmy míří minimálně do baráže o postup mezi elitu, a tak každý bod bude nyní důležitý. Domácí ale nemají se svým soupeřem příznivou bilanci a loni a ani před třemi sezónami jej nedokázali porazit. Ve vzájemném měření sil dokázal Ipswich na vlastní půdě vždy jen remizovat a tento výsledek očekávám i nyní. Tipuji tedy 1:1.
Hoffenheim - BielefeldTip: 1Kurs: 1.40Vklad: 9/10Překvapení letošního ročníku Bundesligy se jmenuje Hoffenheim. Mužstvo ze čtyřtisícové vesničky nejenže senzačně vévodí lize, ale ukazuje všem i famózního kolektivního ducha s vynikající střeleckou potencí svého útoku, ve kterém dominuje Ibiševič. V 15. kole zavítá na jeho hřiště Bielefeld, který je nad sestupovým pásmem a který venku ještě vůbec nevyhrál. Ani teď nevěřím, že by hosté konečně na cizím hřišti naplno uspěli, i když poslední dvě kola prokázali výrazné zlepšení (remizovali 0:0 ve Stuttgartu a doma dokonce porazili Leverkusen 2:1). Nikdy jsem si v letošním ročníku reálně na Hoffenheim nevsadil, ale teď tak učiním, protože věřím, že jej elán nováčka neopustí ani v tomto zápase a ziskem tří bodů si upevní vedoucí pozici.
Eurotiper
Larisa - Iraklis Tip: 02 Kurs: 1.89Důvěra: 7/10V zápase řecké ligy mezi Larissou a Iraklisem očekávám vyrovnaný průběh s možná šťastným koncem pro hosty. Iraklis je podle mě i navzdory prohře s Olympiakosem v lepší formě než domácí Larisa. Té se už 6 zápasů nepodařilo zvítězit, doma navíc zaznamenala jen dvě výhry proti posledním dvěma týmům tabulky, Thrasivoulosu a OFI Kréta. Iraklis nezačal sezonu nejlépe, ale v posledních kolech se navzdory těžkému losu posouvá v tabulce nahoru. V posledních šesti vzájemných zápasech jedinkrát zvítězila Larisa, třikrát Iraklis a ve dvou případech se urodila remíza.
Ried - LASK Linz Tip: 1 Kurs: 1.60Důvěra: 8/10Ve 20. kole rakouské ligy je na programu duel tabulkových sousedů. Momentálně šestý Ried přivítá o jednu příčku a pět bodů horší LASK. Ried má za sebou těžkou sérii tří zápasů s favorizovanými mužstvy, v nichž získal jen bod po domácí remíze s vedoucím Salzburgem. I proto potřebuje doma proti LASKu naplno bodovat. Hosté připomínají v poslední době fackovacího panáka: naposledy vyhráli 27. září a potom následovalo už jen 8 proher v řadě se skóre 1:24. I vzájemné zápasy z posledních sezon napovídají, že by domácí měli v tomto zápase triumfovat.
Manchester City - Manchester Utd Tip: 1 Kurs: 5.00Důvěra: 7/10Jedním ze dvou velkých šlágrů 15. kola anglické Premier League bude manchesterské derby. United tato sezona zatím nevychází podle představ, na vedoucí duo ztrácí už osm bodů. Hlavní příčinou jsou nezvládnuté zápasy na hřištích soupeřů, hlavně prohra s Liverpoolem a Arsenalem. Jediný bod v souboji týmů velké čtyřky sebrali Chelsea po remíze 1:1 v Londýně. Mezi toto elitní seskupení se v poslední době pokouší propracovat i jejich městský rival City. Ten měl v říjnu a první polovině listopadu velkou krizi, ale poslední zápasy v lize i Poháru UEFA naznačují návrat formy. O City se ví, že doma nehraje na remízu a v derby se často urodí překvapení, důkazem čehož jsou výsledky z minulých let.

Reklama