Hlavní obsah

New Jersey by dnes neměli mít problém

V basketbalové nabídce dnes nechybí tradiční NBA, která má v noci na programu hned osm zápasů. Jeden z nich uvidí Izod Center - domácí aréna New Jersey, kde Nets přivítají Washington Wizards.

Článek

Právě výhrou ve Washingtonu 95:85 vstoupilo New Jersey do letošní sezony. Následně si připsalo několik zaváhání, ale v poslední době hraje opět velmi dobře. Po domácí výhře s Clippers hráli Nets čtyřikrát venku, a i když neměli vůbec snadné soupeře, prohráli jen s Los Angeles Lakers. Mužstvo táhne především duo Devin Harris - Vince Carter, které průměrně střílí skoro 50 bodů na zápas. O doskoky se zase starají Číňan Yi Jianlian s mladíkem Brookem Lopezem.

S bilancí 9-7 jsou Nets momentálně šestí ve Východní konferenci a dnes si svou bilanci mohou vylepšit v zápase s Washingtonem. Hodně bude rozhodně záležet na výkonu Devina Harris, který byl letos už chvíli zraněný a s jeho absencí Nets vždy prohráli. Dnes chybět nebude a jistě bude chtít navázat na svou famózní střelbu z posledního zápasu ve Phoenixu, kde zaznamenal dokonce 47 bodů. „Jsem v útočném módu. Nikdy předtím v kariéře jsem na tom nebyl tak dobře,“ nechal se slyšet klíčový hráč Nets, jehož v roce 2004 draftovali právě Wizards, ale hned byl vyměněn do Dallasu.

Washington před pár zápasy vyměnil trenéra a po nástupu Eda Tapscotta dosáhl na vynikající vítězství s Golden State. Od té doby však prohráli jasně doma s Orlandem a předevčírem si moc neškrtli ani proti Atlantě, která od začátku zápasu jasně vedla a vítězství si nakonec vzít nenechala. Ještě nejméně měsíc by měli absentovat v sestavě Wizards Haywood s Arenasem a právě tento fakt má jistě hlavní podíl na současných neúspěších tohoto týmu.

Podle bookmakerů společnosti bwin jsou favoritem domácí, na něž si můžete vsadit s kursem 1.36. Myslíte si, že Washington překvapí a odveze si z haly New Jersey vítězství, pak si vsaďte na výhru hostů - kurs je 3.10.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články