Hlavní obsah

Duel expertů: 88. kolo

Druhý plusový víkend za sebou zaznamenal v Duelu expertů Eurotiper, který před týdnem všechny tři zápasy se slušným kursem. Bude se mu v souboji s Volnaskem stejně dařit i tento víkend? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 87. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Alaves - TenerifeRimini - AlbinoleffeLa Coruna - Huelva00022.902.602.018/107/107/101:21:14:1kookko
Celkem vsazeno: 2283Celkem výhra: 2389.03Úspěšnost: 104.6%
eurotiper - 87. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
PSV - FeyenoordGenclerbirligi - SivassporFerreira - Setubal1211.652.102.208/107/107/101:01:22:0okokok
Celkem vsazeno: 1845Celkem výhra: 1779.75Úspěšnost: 96.5%

88. kolo

volnasek
Lincoln - BradfordTip: 2Kurs: 2.69Vklad: 8/10Anglické fotbalové soutěže pokračují i o svátcích a ve 22. kole čtvrté ligy přivítá dvanáctý Lincoln na své půdě čtvrtý Bradford. Domácí po sérii neúspěšných zápasů konečně ve dvou posledních vyhráli a budou chtít opět získat tři body. Hosté letos nejspíš míří vysoko a mají šanci i na přímý postup do třetí ligy. Jenže v posledních třech zápasech získali jen dva body a pokud se budou chtít udržet v nabité špičce, musí již bodovat naplno. Loni Bradford vyhrál oba vzájemné zápasy shodně 2:1 a očekávám, že i nyní si na Lincoln bude věřit a zvítězí.
Cambridge - HistonTip: 1Kurs: 2.20Vklad: 8/10Nejatraktivnějším duelem 5. ligy bude dozajisté zápas celků Cambridge a Histonu. Domácí jsou těsně pod barážovými příčkami, kam by se mohli dostat případnou výhrou, a tak očekávám, že zisku tří bodů dnes podřídí vše. Hosté jsou na druhé pozici a body také potřebují, protože tlačenice na vedoucích pozicích je veliká. Loni oba celky na vlastním hřišti uspěly výsledkem 1:0 a dá se čekat, že tato tradice nebude porušena. Věřím tedy spíše ve vítězství domácích, kteří se ziskem tří bodů na Histon v tabulce dotáhnou.
Manch. City - HullTip: 1Kurs: 1.85Vklad: 8/10Poslední utkání jsem vybral z Premier League. V 19. kole hostí fotbalisté Manchesteru City nováčka soutěže, celek Hull City. Hosté jsou letos příjemným překvapením ligy, v níž si drží krásnou šestou pozici. V prvním vzájemném duelu doma jen remizovali se svým soupeřem 2:2 a rádi by brali minimálně bod i nyní. Zato domácí oproti výborné loňské sezóně jsou na sestupové pozici, a tak jim nezbývá, než konečně naplno zabrat. Čekají totiž na výhru již čtyři kola a nechtějí-li mít sestupové potíže, musí vyhrát. Věřím tedy domácím, že v dnešním duelu si vzpomenou na loňské výborné výkony a nováčka pošlou domů bez bodového zisku.
Eurotiper
Hibernian - KilmarnockTip: 1Kurs: 1.80Vklad: 8/10V letošním posledním kole skotské ligy je na programu souboj tabulkových sousedů. Šestý Hibernian přivítá o příčku horší Kilmarnock. Domácí střídají v této sezoně úspěšná a méně úspěšná období, ale momentálně se jim daří. Z posledních pěti zápasů prohráli jen v Glasgowě s domácími Rangers a v rámci této série zdolali i Celtic. Kilmarnock je na tom hůř, v poslední době vyhrává jen sporadicky a důsledkem toho je postupný propad v tabulce. V posledních čtyřech vzájemných soubojích byli vždy úspěšnější domácí a mělo by tomu tak být i nyní.
Hull - Aston VillaTip: 2Kurs: 2.40Vklad: 7/10V anglické Premier League jsou před koncem roku na programu tradičně dvě kola během tří dní. V posledním zápase roku 2008 přivítá nováček Hull City třetí tým tabulky Aston Villu. Hull byl během podzimu oživením ligy, ale v posledních kolech mu nějak dochází dech a postupně se v tabulce propadává. Aston Villa naopak graduje své výkony a probojovala se už na třetí místo za dvojice Liverpool-Chelsea. Hosté mají zkušenější kádr a měli by toto náročné období zvládnout lépe a zůstat v boji o čelo tabulky.
Heracles - GraafschapTip: 1Kurs: 1.75Vklad: 8/10V závěrečném kole podzimní části nizozemské ligy hostí jedenáctý Heracles momentálně předposlední Graafschap. Hosté prožívají po celkem vydařeném vstupu do sezony velkou krizi, ve 13 zápasech vybojovali jen pět bodů a společně s Volendamem jsou největším aspirantem na sestup. Heraclesu se rovněž příliš nedaří, ale v pokojném středu tabulky ho drží body získané na domácím trávníku. V osmi zápasech vybojoval 17 bodů za pět výher a dvě remízy. Loni se mu podařilo Graafschap zdolat 2:0 a letos očekávám podobný výsledek.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články