Hlavní obsah

Duel expertů: 89. kolo

Když před týdnem Volnasek nevsadil v Duelu expertů své oblíbené remízy, dva ze tří tipovaných zápasů nerozhodným výsledkem skončily. Tentokrát změnil taktiku a mezi jeho tipy znovu najdete dvě "plichty". Pomohou mu k lepšímu výsledku než minulý víkend? Sledujte Duel expertů!

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 88. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Lincoln - BradfordCambridge - HistonManch. City - Hull2112.692.201.858/108/108/100:02:25:1kokook
Celkem vsazeno: 2307Celkem výhra: 2403.83Úspěšnost: 104.2%
eurotiper - 88. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Hibernian - KilmarnockHull - Aston VillaHeracles - Graafschap1211.802.401.758/107/108/102:40:10:0kookko
Celkem vsazeno: 1868Celkem výhra: 1796.55Úspěšnost: 96.2%

89. kolo

volnasek
Falkirk - KilmarnockTip: 0Kurs: 3.10Vklad: 8/10Skotská nejvyšší liga pokračuje bez přestávky a v jejím 21. kole přivítá Falkirk na svém hřišti Kilmarnock. Domácí, kteří jsou těsně nad sestupovým místem, potřebují v tomto duelu bodovat, jinak by je čekaly značné starosti. V prvním vzájemném zápase ligy dokázali na půdě Kilmarnocku vyhrát 2:1, a tak se pokusí zvítězit i nyní. Nebudou to mít ale jednoduché, protože hosté budou chtít první porážku odčinit a odvézt si nějaký ten bod. Věřím tedy více Kilmarnocku, že uhraje remízu a tím neporuší tradici plichtových výsledků na hřišti svého hostitele.
FC Dundee - DunfermlineTip: 0Kurs: 3.20Vklad: 7/10Ve 2. skotské lize zavítá Dunfermline, jeden z aspirantů na postup mezi elitu, na půdu celku FC Dundee. Domácí letos nepředvádí výkony, které je loni řadily do vedoucích pozic. Nyní jsou v dolní polovině tabulky, a tak každý bodík potřebují. Zato hosté stíhají vedoucí St. Johnstone a potřebují bodovat také, pokud myslí na postup. Všechny vzájemné utkání těchto celků za poslední dvě sezóny skončily na hřišti FC Dundee remízou a ani nyní nečekám jiný výsledek než spravedlivou dělbu bodů.
Stranraer - AyrTip: 2Kurs: 1.63Vklad: 9/10Ve 3. skotské lize je Stranraer zatím beznadějně poslední s pouhými deseti body na svém kontě. To hosté míří zřejmě vysoko, o čemž svědčí jejich druhá pozice a šance na postup do druhé ligy. V tomto ročníku Ayr porazil svého soupeře 3:2 na domácí půdě a 3:1 na hřišti Stranraeru. Podle mého názoru je i v tomto duelu favoritem a měl by svého soupeře porazit bez větších problémů.
Eurotiper
Bilbao - Espanyol Tip: 1 Kurs: 1.85Vklad: 8/10Španělská Primera Divisioin pokračuje po krátké přestávce 17. kolem. V něm na sebe narazí dva týmy, které hrály v závěru minulého roku v podstatně rozdílné formě. Zatímco domácí Bilbao vyhrálo tři z posledních čtyř zápasů a body ztratilo jen po remíze v Santanderu, hostující Espanyol se výrazně trápil. Už sedm kol nezažil pocit vítězství a získal v nich jen jediný bod. Většinu zápasů prohrál jen těsně o gól a podobně o jeden gól uspěli domácí i v předešlých sezonách ve vzájemných duelech těchto dvou klubů. Vzhledem k tomu očekávám vyrovnaný zápas s úspěšným koncem pro Bilbao.
Malaga - Gijon Tip: 1 Kurs: 1.95Vklad: 6/10V dalším zápase 17. kola španělské ligy přivítá devátá Malaga o dvě příčky a jeden bod horší Gijon. Malaga vstoupila do sezony velmi špatně, po čty řech kolech měla na kontě jediný bod. Potom ale došlo k výraznému obratu a postupu v tabulce. Od pátého kola ztratila doma body jen po prohře s Barcelonou a remíze s Villarealem, v ostatních čtyřech utkáních už bodovala naplno. Gijon podává v dosavadním průběhu sezony kolísavé výkony, sérii výher zase střídají prohry, kterých zaznamenal už devět - nejvíc v lize. Malaga navíc umí na Gijon zahrát, o čemž svědčí tři výhry z posledních čtyř vzájemných zápasů.
St. Mirren - Motherwell Tip: 1 Kurs: 2.10Vklad: 7/10Ve 21. kole skotské ligy je na programu duel tabulkových sousedů mezi osmým St. Mirren a devátým celkem Motherwell. Domácí mají relativně klidný náskok sedmi bodů nad pásmem sestupu, ale ještě před měsícem to vypadalo úplně jinak. Tehdy byl St. Mirren na úplném dně tabulky s dvoubodovou ztrátou na předposlední Hamilton. Sérií čtyř vítězství nad týmy z horší poloviny tabulky se ovšem propracoval až na aktuální osmé místo. Motherwell také patří do této kategorie týmů a hlavně venku je velmi slabý - v devíti zápasech si připsal sedm porážek. Při současné formě obou týmů a velké výhodě domácího prostředí v takovýchto těžkých zápasech by se mělo urodit vítězství St. Mirrenu.

Reklama