Hlavní obsah

Duel expertů: 91. kolo

Jednoznačným úspěchem obou tiperů skončilo minulé kolo Duelu expertů. Eurotiper trefil správně oba zápasy, které se hrály, a Volnasek měl sice jeden špatný tip, zato ty dva správné měly kursy 4.10 a 5.50. Mohou podobně úspěšný víkend předvést i nyní? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 90. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Manchester Utd. - ChelseaWolverhampton - PrestonMladá Boleslav - K. Vary0203.205.504.108/107/106/103:01:32:2kookok
Celkem vsazeno: 2343Celkem výhra: 2491.73Úspěšnost: 106.3%
eurotiper - 90. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Nancy - NiceEverton - HullNeapol - Catania1112.251.701.558/107/109/10odloženo2:01:0-okok
Celkem vsazeno: 1905Celkem výhra: 1834.10Úspěšnost: 96.3%

91. kolo

Volnasek
Salamanca - Real MurciaTip: 1Kurs: 1.70Vklad: 8/10Salamanca usilující o postup do nejvyšší španělské fotbalové ligy hostí ve 20. kole sestupem ohrožený Real Murcia. Tlačenice o přímá postupová místa mezi elitu je veliká a domácí, kteří jsou zatím na třetí pozici, budou chtít po třech kolech konečně naplno zabrat. Na vlastní půdě hrají přímo skvěle (7-2-0) s impozantním skóre 15:3 a očekávám proto proti slabému Realu jejich vítězství. Hosté jsou venku totiž úplně bezzubí, v devíti zápasech nasbírali pouhé tři body a nevěřím, že by právě nyní získali nějaký další.
Stirling A. - Ayr Utd.Tip: 0Kurs: 3.30Vklad: 7/10K nejzajímavějším duelům 21. kola třetí skotské ligy bude patřit souboj šestého Stirlingu s mužstvem Ayr Utd. Hosté se nachází na druhé - barážové - pozici, ale rádi by bojovali o přímou postupovou příčku, na kterou zatím ztrácí 4 body. Jsou sice mírným favoritem, ale domácí prokázali svou sílu v posledním utkání s lídrem ligy, Raith porazili 2:1. Nevěřím však, že by Stirling podobný výkon opět zopakoval, a tak předpokládám, že toto velice tvrdé utkání skončí smírně jako ostatně oba vzájemné zápasy v tomto ročníku.
Elgin - CowdenbeathTip: 2Kurs: 1.45Vklad: 10/10Souboj kočky s myší. Tak bych nazval utkání lídra 4. skotské ligy, celku Cowdenbeath, s beznadějně posledním mužstvem tabulky Elgin. Domácí, podle mě již jistý sestupující, získali v 17 zápasech pouhých 8 bodů a neveřím, že by si tuto bilanci vylepšili právě o tomto víkendu. V této sezóně hosté svého hostitele již 2x porazili (2:0 a 4:1) a i nyní potvrdí roli jasného favorita ziskem tří bodů.
Eurotiper
Tottenham - Portsmouth Tip: 1 Kurs: 1.80Vklad: 8/10V 22. kole anglické Premier league hostí 18. Tottenham o čtyři příčky lepší Portsmouth. Tento zápas můžeme klidně označit jako boj o záchranu, protože oba týmy se pohybují na hraně sestupu. Navíc jak Tottenham, tak Portsmouth mají za sebou černou sérii zápasů, v nichž vězšinou tahali za kratší konec. Tento fakt ještě víc zvyšuje důležitost jejich vzájemného souboje. Tottenham umí na svého soupeře zahrát a velkou výhodou pro něj může být i domácí prostředí. V posledních 5 sezonách tu s Portsmouthem neztratil ani bod a udělá všechno pro to, aby v této tradici pokračoval.
St Etienne - Le Mans Tip: 1 Kurs: 2.00Vklad: 7/10St. Etienne se po sérii sedmi porážek v řadě, které ho posunula až na dno tabulky, jakž takž vzpamatoval la v posledních pěti kolech už dokázal třikrát vyhrát. Dvě z těchto vítězství se zrodila v domácích duelech proti týmům z druhé poloviny tabulky. Takový zápas ho čeká i v 21. kole, kdy přivítá dvanácté Le Mans. Hostům se naopak přestává dařit a začínají se množit jejich porážky, kterých bylo v posledních devíti kolech už sedm, a na hřištích soupeřů dokonce všech pět posledních zápasů prohrál. V St. Etienne navíc už tři roky nebodoval a nemělo by se mu to podařit ani teď.
Hamilton - Inverness Tip: 1 Kurs: 2.10Vklad: 8/10Ve Skotsku je o víkendu na programu 22. kolo nejvyšší soutěže. V něm desátý Hamilton přivítá momentálně poslední mužstvo tabulky Inverness. Hosté se dostali na úplné dno po šesti porážkách v řadě, což svědčí o jejich velké krizi. Domácí Hamilton je mužstvem dvou tváří, poslední tři zápasy doma vyhrál a venku prohrál. Tento fakt poukazuje na velkou výhodu domácího prostředí. V aktuální sezoně se Hamiltonu podařilo Inverness už zdolat na jeho půdě 1:0 a doma by při současné formě obou týmů měl tento výsledek minimálně zopakovat.

Reklama