Hlavní obsah

Duel expertů: 92. kolo

Ačkoli před týdnem Volnasek netrefil tipovanou remízu, zůstávají nerozhodné výsledky hlavním důvodem jeho slušné úspěšnosti. Není divu, že tento víkend vyrukoval v souboji s Eurotiperem s dalšími třemi nerozhodnými výsledky. Povede si tentokrát lépe? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 91. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Salamanca - Real MurciaStirling A. - Ayr Utd.Elgin - Cowdenbeath1021.703.301.458/107/1010/102:32:01:1kokoko
Celkem vsazeno: 2368Celkem výhra: 2491.73Úspěšnost: 105.2%
eurotiper - 91. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Tottenham - PortsmouthSt Etienne - Le MansHamilton - Inverness1111.802.002.108/107/108/101:11:11:0kokook
Celkem vsazeno: 1928Celkem výhra: 1850.90Úspěšnost: 96.0%

92. kolo

Volnasek
Hercules - SalamancaTip: 0Kurs: 2.90Vklad: 7/10K nejzajímavějším zápasům 21. kola druhé španělské ligy bude jistě patřit duel čtvrtého Hérculesu se šestou Salamankou. Oba celky mají stejný počet 32 bodů a na přímé postupové pozice mezi elitu ztrácí pouhý bod. A právě z tohoto důvodu budou chtít získat důležité tři body oba soupeři. Ve čtyřech vzájemných zápasech se zrodila 3x remíza a já proto očekávám, že smírně se rozejdou oba celky i v tomto utkání.
G. Vicente - OlhaoTip: 0Kurs: 2.85Vklad: 7/10Z 2. portugalské ligy jsem vybral podle mě nejatraktivnější duel, který se odehraje mezi celky G. Vicente a Olhao. Domácí, kteří jsou zatím na 4. pozici, již mají prvoligové zkušenosti, což by mohlo být jistou výhodou, ale Olhao lehkým soupeřem nebude. Hosté se totiž překvapivě usadili na vedoucí pozici s náskokem 4 bodů před druhou S. Clarou a jistě pomýšlejí na postup do ligy nejvyšší. I proto každý bod zejména z cizích hřišť pro ně bude důležitý. G. Vicente zatím doma ještě neprohrálo (3-4-0) a tuto výbornou bilanci si bude chtít udržet i nadále. Já věřím tradici, že tento zápas skončí opět smírně jako všechna čtyři vzájemná utkání těchto soupeřů za poslední dvě sezony.
Estoril - AvesTip: 0Kurs: 2.80Vklad: 7/10Duel Estoril versus Aves bude patřit také k zajímavým zápasům 15. kola druhé portugalské ligy. Domácí rovněž patří k týmům, které na vlastní půdě ještě neokusily trpkost porážky a v tomto trendu budou chtít jistě pokračovat. Na výhru sedmého Estorilu to však nevidím, protože se svým soupeřem mají doma jen remízovou bilanci. Navíc hosté nabrali v posledních čtyřech zápasech formu a ze spodní poloviny tabulky se dostali až na 6. místo. Očekávám proto vyrovnaný souboj, který podle mého názoru skončí spravedlivou dělbou bodů.
Eurotiper
Blackburn - BoltonTip: 1 Kurs: 1.95 Vklad: 8/10V Anglii se po přestávce odehrají dvě kola v jednom týdnu. V tom prvním je na programu zajímavý souboj mezi 17. Blackburnem a 13. Boltonem. Oba týmy jsou namočené do bolů o záchranu, Blackburn dokonce dělí od posledního místa jen příznivější skóre, proto má pro něj každý získaný bod cenu zlata. V posledních kolech zaznamenal nárůst formy, hlavně v domácím prostředí, kde ve třech zápasech vybojoval 7 bodů. Díky příznivému losu hraje opět doma, tentokrát proti Boltonu. Tomu se v současnosti vůbec nedaří, prohrál čtyřikrát v řadě a v těchto zápasech dokonce ani nevstřelil gól. V loňské sezoně byl v obou duelech úspěšnější Blackburn, v této už remizoval na půdě Boltonu 0:0, ale doma při současné formě bude o hodně silnější a měl by si připsat důležité tři body.
Manchester City - NewcastleTip: 1 Kurs: 1.90Vklad: 9/10V dalším zápase anglické Premier League hostí 11. Manchester City o tři příčky horší Newcastle. Oba týmy výrazně zaostávají za svými předsezonními ambicemi, a to hlavně domácí City, které po změně majitele výrazně posílilo mužstvo příchodem několika hvězd. Zdá se ale, že v posledních kolech se mu začalo dařit, vyhrál dva ze tří zápasů. Krize Newcastlu se naopak prohlubuje a opět přibývají prohry. Navíc v zápasech proti Manchesteru City se mu příliš nedaří, a tak se dá čekat, že si připíše další porážku.
Heracles - TwenteTip: 2 Kurs: 1.90Vklad: 8/10V jednom ze zápasů 19. kola nizozemské ligy zavítá momentálně třetí Twente na půdu jedenáctého Heraclesu. Twente hraje ve vynikající formě a na lídra AZ Alkmaar ztrácí jen 7 bodů, což by nemusela být nesmazatelná ztráta. O jeho výborně formě svědčí 6 výher z posledních 7 zápasů, když body ztratil jen po bezgólové remíze s obhájcem titulu PSV. S Heraclesem vyhrál poslední tři zápasy a všechno nasvědčuje tomu, že se zrodí jeho další vítězství.

Reklama