Hlavní obsah

New York očekává zajímavou přestřelku

Po dnu pauzy se kolotoč NBA rozjíždí opět na plné obrátky, když hned nabídne velmi pikantní souboj. Do Madison Square Garden totiž míří Los Angeles Lakers, kteří pod 100 bodů střílejí opravdu výjimečně stejně jako domácí Knicks.

Článek

Newyorští svou produktivitu jasně potvrdili předevčírem, kdy nasázeli 122 bodů na palubovce Indiany. To stačilo na šesté vítězství z posledních sedmi zápasů, což znamená, že se Knicks prakticky dotáhli na dostřel elitní osmičce Východní konference. Nyní však mají před sebou trojici nesmírně těžkých zápasů. Kromě duelu s Lakers změří v příštích dnech síly s Bostonem a Clevelendem, tedy nejlepšími týmy Východu. Povzbuzující je tak pouze to, že všechny zápasy sehrají v domácí hale, kde mají kladnou bilanci a sérii pěti výher v řadě.

Že se svěřencům Mikea D’Antoniho momentálně daří, dokazuje jasně už zmiňovaný poslední zápas v Indianě. Kromě zraněného centra Jeffriese, který odehrál pouhých 10 minut a jeho dnešní start je ohrožen, zaznamenali všichni hráči základní pětky dvouciferný počet bodů, když Al Harrington nastřílel dokonce 31 a David Lee ke svým 23 bodům přidal hned 17 doskoků.

Lakers budou pro domácí jistě silným protivníkem a to už z pohledu na tabulku Západní konference. Té totiž jasně dominují, když z celkových 47 zápasů prohráli jen 9. Stejně jako domácí si předevčírem výhrou v Memphisu připsali šestý úspěch z posledních sedmi zápasů, čímž navázali na jasné, den staré vítězství z Minnesoty. Těmito výsledky tak Lakers nechali alespoň trochu zapomenout na naprosto nečekanou domácí prohru v prodloužení se Charlotte. Nutno však říci, že první ostrá zkouška maratónu na cizích palubovkách přijde pro tým z Los Angeles až dnes. Jednak Knicks jsou doma nesmírně houževnatým soupeřem a navíc nemůže nastoupit bezesporu nesmírně důležitý Andrew Bynum, na kterého v zápase s Memphisem spadl spoluhráč Kobe Bryant a poranil mu koleno.

Duely Knicks s Lakers bývají vždy hodně vyhecované a výsledky poměrně vyrovnané. Podle letošních výsledků se zdají být favority hosté, ale absence Bynuma může mnohé změnit. Věříte-li, že New York protáhne svou sérii domácích vítězství, pak si na něj vsaďte s kursem 3.00. Na výhru Lakers nabízí sázková kancelář bwin kurs 1.40.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články