Hlavní obsah

Duel expertů: 96. kolo

Eurotip.cz

Propast mezi oběma experty, kteří se na Eurotip.cz každý týden utkávají v sázení, se minulý víkend znovu o něco zvětšila. Eurotiperovi se nedařilo, zato Volnasek si svou bilanci dvěma dobrými tipy o něco vylepšil. Napraví to tentokrát jeho soupeř? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz. Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 95. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Antalyaspor - Galatasaray St. Johnstone - Livingston Osnabrück - Mainz2 1 21.68 1.70 1.959/10 8/10 8/101:0 1:0 1:3kookok
Celkem vsazeno: 2463 Celkem výhra: 2614.58Úspěšnost: 106.2%
eurotiper - 95. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Sp. Rotterdam - Vitesse Nijmegen - Heerenveen Chievo - Catania2 2 12.75 2.60 2.106/10 6/10 7/100:0 1:1 1:1ko ko ko
Celkem vsazeno: 2017 Celkem výhra: 1913.30Úspěšnost: 94.9%

96. kolo

Volnasek
Millwall - Brighton Tip: 1 Kurs: 1.50 Vklad: 9/10Millwall bojuje o postup do druhé anglické ligy zatím alespoň z barážové pozice, i když šance na přímý postup zde je. To ale nesmí ztrácet body zejména na vlastní půdě jako v minulém kole, kdy remizoval se Swindonem 1:1. Nyní jej čeká Brighton, který je na sestupové pozici a který tak bude mít zřejmě opačné starosti. Hosté dokázali v tomto ročníku Millwall doma porazit dokonce 4:1 a rádi by opět uspěli, protože každý bodík pro jejich záchranu je důležitý. To domácí nebodovali naplno již čtyři kola a chtějí-li pomýšlet na postup, musí již naplno zabrat. Věřím více nyní domácím, kteří se již podle mého názoru konečně probudí, vrátí svému soupeři porážku i s úroky a připíšou si tak tři body.
Fulham - WBA Tip: 1 Kurs: 1.75 Vklad: 8/10Premier League pokračuje o víkendu svým 26. kolem a v něm desátý Fulham přivítá na svém hřišti poslední celek tabulky WBA. Domácí utrpěli porážku 0:3 ve středeční dohrávce s Manchesterem United, ale v domácím prostředí patří k nejlepším týmům (7-3-1). Hostům sice podlehli ve vzájemném zápase letošního ročníku na jeho půdě 0:1, ale nyní se utkání podle mě bude odehrávat v jejich režii. Očekávám proto, že domácí se z prohry s Manchesterem rychle oklepou a v zápase s WBA zvítězí.
Huesca - Tenerife Tip: 0 Kurs: 2.70 Vklad: 7/10K nejzajímavějším zápasům 25. kola druhé španělské ligy bude podle mě patřit duel celků Huesca a Tenerife. Domácí hrají na své půdě velice dobře, ale v posledních šesti kolech jsou jejich výkony velice rozpačité. Patří jim zatím 11. příčka, zato hosté míří letos vysoko. V posledních zápasech nabrali výbornou formu a posunuli se na druhé, postupové místo do ligy nejvyšší. Vzájemný zápas těchto soupeřů skončil v Tenerife smírně 1:1 a i nyní se dá očekávat podobný výsledek. Huesca totiž doma konečně zabojuje a Tenerife bude proto podle mě s bodem za remízu spokojeno také.
Eurotiper
Utrecht - Nijmegen Tip: 1 Kurs: 1.95 Důvěra: 8/10Ve 24. kole nizozemské ligy na sebe narazí dva týmy ze středu tabulky. Momentálně sedmý Utrecht hostí o dvě příčky horší Nijmegen. Domácím se v poslední době daří, neprohráli už 7 zápasů v řadě a v posledních třech dokonce bodovali naplno. Doma mají bilanci sedmi výher z 11 zápasů a jedinou porážku - ještě z prvního kola s PSV. Hosté z Nijmegenu nemají až tak dobrou fazonu a v poslední době vítězí jen sporadicky. V této sezoně už Utrecht Nijmegen zdolal na jeho půdě a při své síle by v domácím prostředí měl výhru zopakovat.
Osasuna - Numancia Tip: 1 Kurs: 1.80 Důvěra: 8/10Je to souboj dvou týmů bojujících o záchranu ve španělské Primera Division. Obě mužstva dělí jediný bod a společné mají to, že doma jsou mnohem silnější než venku. A právě vítězství v domácím prostředí vytáhla Osasunu z posledního místa na aktuální 17. příčku. Stála ale nemá záchranu v kapse, a tak musí vítězit dál, a to hlavně v takovýchto důležitých zápasech, které bývají označovány jako zápasy o šest bodů. Numancia vybojovala venku jen tři body za výhru nad Espanyolem Barcelona, jinak má na kontě 11 porážek, což je suverénně nejvíc.
Panserriakos - Levadiakos Tip: 1 Kurs: 2.05 Důvěra: 9/10Klíčový zápas v boji o záchranu se odehraje také v řecké lize, v níž patnáctý Panserriakos přivítá o dvě příčky lepší Levadiakos. Panserriakos naznačil, že to se záchranou myslí vážně, dvěma domácími výhrami nad Thrasivoulosem a Xanthi se shodným skóre 1:0. Byla to pro něj první dvě domácí vítězství v této sezoně. Naopak Levadiakos je doma velmi silný, ale venku připomíná fackovacího panáka. V 11 zápasech získal jediný bod a se skóre 4:21 je v tabulce hostujících týmů suverénně poslední. Když se podíváme na vzájemnou bilanci z posledních sezon, tak Pansseriakos doma vždy vyhrál minimálně dvougólovým rozdílem a takovéto vítězství očekávám i teď.

Reklama