Hlavní obsah

Podaří se Hullu porazit Arsenal i dnes?

Chelsea, Manchester i Everton vstoupili do čtvrtfinále FA Cupu vítězně už minulý týden. Napodobit je dnes jistě chce londýnský Arsenal, kterému se postaví nevyzpytatelný Hull. Kanonýři se o víkendu konečně rozstříleli, když nasázeli čtyři branky do sítě Blackburnu a něco podobného jistě očekávají domácí fanoušci i dnes.

Článek

Právě FA Cup může být pro Arsenal jakousi záchranou. Na druhou stranu o chlup zůstali Gunners i v boji o titul v Lize mistrů a právě milionářská soutěž se zdá být prioritou svěřenců Arsena Wengera. Důkazem je i fakt, že zkušený lodivod domácích dnes nepošle na hřiště obránce Gaela Clichyho, jehož post zaujme Kieran Gibbs. Mimo hru je Eduardo a stejně tak i brankář Manuel Almunia, který o víkendu utrpěl zranění kotníku a jeho místo tak nejen dnes zaujme Lukasz Fabianski.

Nejistý je naopak start Andreje Aršavina, který zápas s Blackburnem odnesl osmi stehy na noze. „Rozhodneme v úterý. Je zoufalý, chce hrát. Chce jen a pouze hrát. V pondělí však netrénoval, uvidíme v úterý,“ komentoval stav své největší zimní posily kouč Arsenalu.

Hull je samozřejmě považován za outsidera tohoto duelu, ale to určitě neznamená, že nemůže překvapit. Tím spíše, že Arsenal letos nezažívá bezesporu nejvydařenější sezonu. Ani Tygrům se však v poslední době nedaří. Vynikající start do sezony je už několik týdnů minulostí a Hull je bezpochyby v boji o záchranu. Po výhře na hřišti Fulhamu a remíze z uplynulého víkendu s Newcastlem se Hull záchraně sice přiblížil, ale ještě ho čeká velký kus práce.

Dnes však mohou Tigři hodit tyto problémy za hlavu a naopak nabrat nějaké to sebevědomí. Právě na Emirates Stadium se jim v září povedlo dokonce vyhrát a za podobný výsledek by se dnes jistě nezlobili. Manažer Phil Brown dnes nemůže ještě počítat s Deanem Marneym, který dnes zkompletuje třízápasový trest. Dlouhodobě zranění jsou Jimmy Bullard a George Boateng.

Podle bookmakerů společnosti bwin vstoupí v roli jasného favorita do zápasu domácí Kanonýři. Na vítězství svěřenců Arsena Wengera vypsali kurs 1.30. Myslíte si, že Hull neprohraje, pak si na to vsaďte - kurs je 3.00 rovné.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články