Hlavní obsah

Duel expertů: 100. kolo

Lepší reklamu si před jubilejním stým kolem Duelu expertů nemohli Volnasek s Eurotiperem téměř udělat. Volnasek správně natipoval dva ze tří zápasů s vysokými kursy, Eurotiper uhodl utkání s nižšími kursy, zato neudělal chybu. Bude se jim podobně dařit i tento víkend? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz. Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 99. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Bolton - FulhamBristol City - CardiffTarragona - Cordoba0003.003.152.958/108/107/101:31:12:2kookok
Celkem vsazeno: 2559Celkem výhra: 2739.73Úspěšnost: 107.1%
eurotiper - 99. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Utrecht - AlkmaarInverness - KilmarnockAthl. Bilbao - Real Madrid2121.852.302.007/107/107/100:12:12:5okokok
Celkem vsazeno: 2107Celkem výhra: 2029.80Úspěšnost: 96.3%

100. kolo

Volnasek
Samara - PermTip: 1Kurs: 1.95Vklad: 9/10Tento duel 1. ruské fotbalové ligy jsem vybral zejména z toho důvodu, že mě Samara před 5 lety připravila o krásnou výhru. Od té doby jsem se tipům na toto mužstvo vyhýbal, ale nyní to tedy opět zkusím s tipem na domácí. A doufám, že mě Křídla Sovětů tentokrát nezklamou. Samara totiž vstoupila o této sezóny výhrou 1:0 v Tomsku a věřím, že by měla v tomto trendu pokračovat, už proto, že jejím soupeřem je Amkar Perm, který doma jen remizoval s nováčkem ligy z Rostova 0:0. Navíc pro domácí celek Samary mluví jasně i vzájemná bilance, která za poslední tři sezóny doma vždy tohoto soupeře přehrála (2:0, 1:0 a 6:1). Podle mého názoru jasná 1!
FK Moskva - GroznyjTip: 0Kurs: 3.40Vklad: 7/10Minulý týden tedy nejvyšší ruská fotbalová liga vstoupila do nového ročníku a z jejího 2. kola jsem vybral i další zápas, a to mezi celky FK Moskva a Těrek Groznyj. Ten mě zajímá jak jinak než z remízového pohledu. Je paradoxem, že FK Moskva prohrál v 1. kole na půdě městského rivala Dynama až gólem na 0:1 v 90. minutě a Groznyj také rozhodl o své výhře 1:0 s Nalčikem až ve stejné minutě. Hosté, kteří vstoupili do ligy jako nováček v minulé sezóně, si v průběhu sezóny nevedli vůbec špatně a ve vzájemném měření sil s FK Moskva se rozešli vždy smírným výsledkem (0:0 a 1:1). Pokud i nyní uhrají bod, bude to jistě překvapení, ale já osobně dám na tradici a tedy opět remízový výsledek.
Austria - SalzburgTip: 0Kurs: 3.20Vklad: 8/10Šlágr 27. kola 1. rakouské ligy se odehraje ve Vídni, kde domácí Austria hostí lídra soutěže ze Salzburgu. Toto utkání nemá vyloženého favorita, i když větší šance na výhru dávají bookmakeři bwin i dalších sázkových kanceláří hostům. V této sezóně se oba celky utkaly již 2x a vždy zvítězilo domácí mužstvo (Austria 3:2 a Red Bull dokonce 5:1). Podle mého názoru jsou oba týmy v současné době ve výborné formě, a tak očekávám velice vyrovnaný duel, který skončí spravedlivou dělbou bodů.
Eurotiper
Santander - ValenciaTip: 1Kurs: 2.55Vklad: 8/10Ve 28. kole španělské Primera division hostí desátý Santander o dvě příčky lepší Valencii. Domácí podávají v průběhu celé sezony vyrovnané výkony, což jim zabezpečuje pokojný střed tabulky. Valencie naopak vstoupila do sezony výborně a až do osmého kola vedla tabulku. Potom se ale začaly množit porážky a momenžálně hosté čekají na vítězství už dlouhých 6 kol, což kontrastuje s úvodem sezony. Santander navíc umí na Valencii zahrát, o tom vypovídá šest ligových výher nad tímto soupeřem v řadě, a současná forma obou týmů nasvědčuje tomu, že by měl přidat další.
Stoke - MiddlesbroughTip: 1Kurs: 2.30Vklad: 7/10V klíčovém zápase o záchranu v anglické Premier League přivíté osmnáctý Stoke předposlední Middlesbrough. Oba týmy jsou v pásmu sestupu, ale případná výhra by je mohla posunout výš, bodové odstupy jsou totiž minimální. Stoke získal v této sezoně venku jen 4 body, a tak se musí spoléhat hlavně na domácí zápasy. Doma se mu podařilo ve 14 utkáních vybojovat 7 vítězství, včetně těch nad Arsenalem nebo Aston Villou. Middlesbrough nebodoval venku už 7 zápasů v řadě, přičemž vstřelil jediný gól a inkasoval jich 16. Vzhledem k těmto skutečnostem očekávám, že se Stoke podaří oplatit Middlesbrough podzimní porážku 1:2.
Manchester City - SunderlandTip: 1Kurs: 1.75Vklad: 8/10V dalším zápase 30. kole anglické ligy se 14. Sunderland představí na půdě desátého Manchesteru City. Sunderlandu se proti tomuto soupeři vůbec nedaří, už sedm zápasů po sobě s ním prohrál, včetně domácí prohry 0:3 v této sezoně. Manchester City je mužstvo s velkými ambicemi, které se mu zatím daří naplňovat jen doma. S bilancí 9 výher a 5 porážek je na pátém místě v tabulce domácích týmů. Body tu ztrácel jen se silnými mužstvy, která se pravidelně umisťují na předních místech. Sunderland do této skupiny týmů rozhodně nepatří a z Manchesteru si body nepoveze.

Reklama