Hlavní obsah

Bravo, to jsou zásahy!

Další exponáty našly místo v galerii triumfálních tiketů. Kamarádi ze Žďáru sestavili úchvatný Maxikombi a získali bezmála 232 tisíc korun. Neomylným instinktem se blýskl i tipér v Brně, akovkou si přihrál téměř 113 tisíc korun. Divokými remízami vyšperkoval svůj tiket lovec kursů z Plzně. Využil Gradaci a drobné mince přetavil ve čtyřicetitisícový zisk!

Foto: CO

Vítězné tikety

Článek

Hokejisté a fotbalisté Plzně sehráli důležitou roli v sázce patriota ze západočeské metropole, který při nepatrném vkladu získal 40 555 korun. Klient Tipsportu správně odhadl triumf i neúspěch svých barev. Správně tušil, že hokejisté Plzně v rozhodujícím sedmém čtvrtfinálovém zápase play off uspějí v Pardubicích. Nejdelší bitvu v historii extraligy ukončil gólem v čase 86:07 útočník Martin Adamský.

Při tipování fotbalového střetu Plzně s Příbramí se sázkař řídil spíše chladnou kalkulací než srdcem. Políčil na nejvyšší kurs (3,4:1) a k zápasu přišpendlil remízu, která ambiciózní viktoriány nemohla uspokojit. Nemýlil se, bezgólový výsledek prodloužil tápání týmu ze Štruncových sadů.

Další plichtu, ovšem s výrazně divočejším scénářem, sázkař trefil v Hannoveru. Hosté z Dortmundu vedli dvakrát o dvě branky, domácí tým s Jiřím Štajnerem v útoku však pokaždé dokázal smazat manko. Další remíza nepotěšila topící se Zlín ani Liberec, který neudržel luxusní dvougólové vedení.Aktéři souboje se chytali za hlavu, zato sázkař si spokojeně mnul ruce.

Vsadil Gradaci, získal více

Západočech splnil podmínky Gradace a neváhal ji vsadit. Jednoduše si tak zvýšil výplatu o 6 759 korun. Zvláštní druh sázky zvyšuje celkový kurs o dvacet procent. Podmínkou pro využití gradačního bonifikátoru je splnění dvou kritérií. Sázka typu AKU musí obsahovat alespoň pět libovolných příležitostí s kursem v minimální výši 2:1. Zároveň je třeba, aby tipér oznámil obsluze pobočky, že chce sázku vsadit jako Gradaci. Bonifikátor lze využít i v Kombinátoru a Maxikombi. Do Gradace není možné zařadit sázku Ruleta.

Celkový kursVýplata v KčRozdíl v Kč
bez Gradace1.689,7933.7960
s Gradací 20%2.027,7440.5556.759

Výplata bez škrtů

Do křišťálové koule nejspíš nahlédli dva kamarádi ze Žďáru nad Sázavou. Sedmnáct fotbalových a hokejových střetů rozložili do čtyř skupin. Do věštby se nevloudila ani jedna chyba a parťáci si přihráli skvostných 231 693 korun. „Prostě jsme měli štěstí, jinak si to nedokážeme vysvětlit,“ pravil mluvčí tipérské dvojice. „Do čeho jsme kopli, to tam spadlo,“ smál se sázkař, který chystá s kamarádem velkolepou oslavu. „Pozveme přátele. Dáme si dobré jídlo, pivo a taky něco ostřejšího,“ zamrkal šibalsky.

Ve třech skupinách klienti Tipsportu věřili výhradně domácím týmům. V základech se málem otřásla skupina C. Ve francouzském souboji Valenciennes - Le Havre se už schylovalo k remíze, ve druhé minutě nastavení však k radosti tipérů poslal hlavou míč do sítě hostů střídající Johan Audel. Skupina D naopak patřila hostům. Real Madrid se oklepal z drtivé porážky v Liverpoolu a nasázel pět gólů Bilbau. Alkmaar potvrdil vedoucí postavení v nizozemské lize v Utrechtu. Už pětadvacátou (!) výhru AZ v řadě zařídil belgický záložník Maarten Martens. Tipérům z Vysočiny neseškrtali výplatu ani hokejisté Klagenfurtu. Vítěz základní části uspěl v rakouském play off na ledě Lince.

Přihrávky střelcům

Na tenis a hokej se zaměřil sázkař z Brna. Vsazenou tisícikorunu díky přesným tipům přetavil ve 112 680 korun. Nejhodnotnější kursové trofeje tipér sebral z ledu. Střet Davosu s Luganem zkrátil na první dvacetiminutovku a trefil vedení domácích. Třem kanonýrům fajnšmekr přihrál v akovce na góly. Hráči sázkaře dlouho nenapínali, všichni poslali puk do branky už v úvodní třetině. Těsně po sobě se trefili slávisté Roman Červenka a Jaroslav Bednář, za velkou louží v Detroitu zužitkoval přesilovku švédský centr Henrik Zetterberg.

Reklama