Hlavní obsah

V honbě za první ligou nechce Dukla s Hradcem Králové ztratit

Žádné komplikace si nepřipouštějí fotbalisté Dukly před pátečním utkáním druhé ligy proti Hradci Králové. Ten na jaře ještě nevyhrál, Pražané chtějí potvrdit remízu ze Slovácka a opět se přiblížit vedoucím Bohemians 1905. Dukla připravila na jarní část sezóny zajímavou akci, díky níž mají diváci na všechny domácí zápasy vstup volný.

Foto: Dukla Praha

Letní posily druholigové Dukly - zleva: Jiří Novotný, Luděk Zelenka a Patrik Gedeon

Článek

Hosté ovšem budou mít v Praze extra motivaci. V týdnu odvolali trenéra Machalu, jehož nahradil Václav Kotal.

Na jaře aktuálně jedenáctý Hradec Králové remizoval 0:0 s Opavou, prohrál v Ústí nad Labem a naposledy podlehl 0:1 druhé Jihlavě. V pátek tedy změří síly s dalším aspirantem na postup do nejvyšší soutěže. Nejlepším střelcem „Votroků“ je Dvořák s šesti góly, čtyřikrát se trefil Kaufman.

Dukla v posledním kole uhrála bezbrankovou remízu na Slovácku, o týden dříve doma deklasovala i díky třem gólům Chigoua poslední Fulnek 6:0. Tým se opírá o výkony veteránů Novotného, Gedeona a Zelenky, v zimě získali Pražané do branky bývalého gólmana Slavie Vorla.

Na podzim 2007 Dukla s Hradcem Králové prohrála 0:2, na jaře pak remizovala 2:2. Nerozhodným výsledkem (1:1) skončilo i podzimní utkání v letošním ročníku.

Na vítězství favorizované Dukly si můžete vsadit v kursu 1,7, na výhru Hradce Králové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,2. Pokud chcete vsadit remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články