Hlavní obsah

Vyhraje Mladá Boleslav i druhý zápas baráže?

Úspěšně vstoupili do baráže o extraligu hokejisté Mladé Boleslavi. Nejhorší celek letošního ročníku extraligy v neděli porazil Ústí nad Labem 3:0, šanci na odvetu má vítěz první ligy již v pondělí.

Článek

První duel ovlivnil bleskový start domácích, již po 95 sekundách se prosadil Klimenta po přihrávce Boháče zpoza branky. Sedmatřicetiletý gólman Ústí nad Labem Salfický pak kapituloval až v 58. minutě, kdy jej překonal David Vrbata, a o 50 vteřin později po střele Důrase.

Hosté, kteří počtvrté v posledních pěti letech dokázali druhou nejvyšší soutěž vyhrát, nedokázali využít několik přesilovek. Výborný výkon podal brankář Středočechů Schwarz, který vychytal čisté konto.

Oba týmy se střetávají pravidelně, loňská baráž měla totožné obsazení. Před rokem ale Ústí nad Labem nejvyšší soutěž neudrželo a po porážce 1:4 na zápasy sestoupilo.

Pokud věříte v další výhru Mladé Boleslavi, můžete si vsadit v kursu 1,55. Pokud očekáváte vítězství Ústí nad Labem, je k dispozici kurs 4,28. Na remízu po základní hrací době vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,30.

Reklama