Hlavní obsah

Live sázky: Jednou hokej, dvakrát fotbal!

Všední pracovní den je zpátky, ale nevšední Live sázky u Tipsportu jsou na programu i dnes! Prožijte díky tomu znovu vášeň v přímém přenosu a využijte nestandardních možností sázení při vybraných utkáních!

Článek

Dnes v pět hodin večer začneme hokejem. V kontinentální lize se vše schyluje k úplnému závěru a v plném proudu je i finálové série mezi týmy Jaroslavle a Kazaně. Hokejisté Jaroslavle vedou v sérii 2:1 na zápasy a dnes navíc nastoupí na domácím ledě, v případě dnešní výhry by se jim hodně přiblížila šance na celkový triumf v soutěži. Domácí tým je pro kursové experty Tipsportu favoritem (1,90 – 1,29 – 4,00 – 1,72 – 3,00).

Z ledové ruské plochy se přesuneme rovnou na pražský letenský trávník, kde svá domácí utkání hraje AC Sparta Praha. Sparťané přivítají v dohrávce dvaadvacátého kola české ligy Slovan Liberec. Mezi těmito týmy se strhne bitva o druhé místo, kde je sice zatím Sparta, ale pokud by dnes Slovan se Spartou vyhrál, patřila by po totmo kole druhá pozice jemu. Naopak fotbalisté Sparty mohou využít včerejší prohry Slavie v Olomouci (0:1) a stáhnout náskok červenobílých na devět bodů. Poslední dva vzájemné souboje pod Ještědem ovládli hráči Liberce, dokáže Sparta na domácí půdě uspět? Pokud věříte ve vítězství Sparty, vsaďte si „jedničku“ při kursu 1,57:1. Výhra hostujícího Liberce by se znásobila kursem 5:1!

Dnešní poslední Live sázkou je dohrávka druhé německé bundesligy, v níž vedoucí Freiburg přivítá hráče dvanáctého Ahlenu. Tomu se teď příliš nedaří, naposledy prohrál doma 0:1 s Kaiserslauter­nem, v předchozím zápase utrpěl dokonce debakl 0:4 na hřišti Norimberku. Neúspěšnou sérii dvou prohraných utkání v řadě má ale za sebou i Freiburg, který naposled překvapivě podlehl doma Norimberku a týden předtím prohrál 0:2 na půdě Duisburgu. Vzájemná bilance ovšem hovoří jasně pro Freiburg, který z posledních pěti společných soubojů ztratil s Ahlenem pouze dva body za remízu 0:0. Poměrně jednoznačně vidí dnešní zápas i bookmakeři (1,35 – 1,04 – 4,30 – 2,70 – 7,30).

Reklama