Hlavní obsah

VAŠE TREFY: Rande s Gradací

Chcete „sbalit“ Gradaci? Žádný problém. Stačí, když splníte její podmínky a štědrá slečna rozhodně neodmítne vaše pozvání na tipérské rande. Pro inspiraci předkládáme tikety, v nichž Gradace pomohla sázkařům ke zvýšení výplaty. Zjistíte také, o co se připravíte, když necháte zvláštní druh sázky stát v koutě.

Foto: Jan Vítek, CO

Inspirativní tikety, v nichž Gradace pomohla sázkařům ke zvýšení výplaty.

Článek

Tipy s příchutí whisky

V Irsku nikdy nebyl, neviděl ani žádný zápas tamní elitní soutěže. Důkladné studium veškerých dostupných statistik však proměnilo sázkaře z Ostravy v experta na fotbalovou scénu v drsné zemi s jemnou whisky. „Na irskou ligu sázím skoro pět let a už mi vydělala spoustu peněz,“ poznamenal čtyřicátník z moravskoslezské metropole. Poslední březnový pátek tipér vsadil pět zápasů irské ligy, které doplnil třemi souboji ve druhé nejvyšší francouzské soutěži. Všechny zápasy zkrátil na první poločasy. „Samozřejmě hlavně kvůli výhodným kursům,“ podotkl Ostravák. Při tipování se ani jednou nezmýlil a vsazenou stokorunu přetavil ve 39 248 korun. Klient Tipsportu si ovšem vsadil dvakrát a získal tak celkem 78 496 korun! „Úroveň fotbalu v Irsku sice zdaleka nedosahuje kvalit například anglické Premier League, také se tam však hraje s obrovským nasazením,“ řekl sázkař, který v tiketu trefil pět ostrých remíz. „Ve Francii mě plichty vůbec nepřekvapily, dokonce tam v prvních poločasech ani nepadl gól,“ upozornil muž, jenž prožívá šťastné tipérské období.

Gradační nášup

Sázkař při manévrech s vyššími kursy chytře zahrnuje do své taktiky Gradaci. Také tentokrát splnil její podmínky a neváhal ji vsadit. Jednoduše si tak zvýšil výplatu o 6 541 korun, na dvou totožných tiketech dohromady o 13 082 korun. Zvláštní druh sázky zvyšuje celkový kurs o dvacet procent. A jaké jsou podmínky pro využití unikátního gradačního bonifikátoru?  Sázka typu AKU musí obsahovat alespoň pět libovolných (tedy i tuzemských) příležitostí s kursem v minimální výši 2:1. Zároveň je důležité, aby tipér oznámil obsluze pobočky, že chce sázku vsadit jako Gradaci. K uvedeným příležitostem lze přidat další, které již podmínku minimálního kursu splňovat nemusí.

Celkový kursVýplata v KčRozdíl v Kč
bez Gradace327,0732 707,-0,-
s Gradací 20 %392,4839 248,-+ 6 541,-

Skutečnost, žádná fikce!

„Počkejte, copak vy si ty tikety nevymýšlíte?“ vydechl překvapeně sázkař z Ostravy, když se s ním telefonicky spojila redakce O.k. Tipu. Tipér byl přesvědčen, že tikety zveřejňované v rubrice Vaše trefy jsou pouze fiktivní. Kdepak, přátelé, nic takového! Všechny otištěné tikety, do kterých pro váš lepší přehled doplňujeme výsledky, byly skutečně vsazené. Ano, nad některými se tají dech, ale kursové sázení je plné vášní, emocí, famózních výher i těsných porážek. Mnozí z vás už ke svým kursovým úlovkům ochotně připojili svůj komentář. Utkejte se s bookmakery Tipsportu a možná už v příštím vydání O.k. Tipu najdete tiket, který jste poslali do hry. Svými trefami se můžete pochlubit na adrese redakce@tipsport.cz.

Nenechte ji stát v koutě

Devíti přesnými zásahy na trávníku, kluzišti a tenisovém kurtu se blýskl sázkař z Plzně. Dvě  stě vsazených korun dokázal proměnit ve skvělých 118 696 korun. Západočech si mohl mimořádnou březnovou výplatu pohodlně zvýšit o dalších 23 739 korun. Splnil kritéria štědré Gradace a stačilo, aby ji vsadil.

Celkový kursVýplata v KčRozdíl v Kč
bez Gradace593,48118 696,-0,-
s Gradací 20 %712,17142 435,-+ 23 739,-

Šest přesných přihrávek

Gradací si naopak vypomohl dvacetiletý ekonom sázející v Holicích. Svůj Kombinátor sestavil z šesti hráčů NHL a poslal jim přihrávky na gól. Všichni „vyvolení“ hokejisté skórovali a sázkař bere 54 541 korun. „Na střelce sázím každý druhý den. Vzhledem k vyšším kursům se Gradace přímo nabízí a byl by hřích ji nevyužít,“ pravil Východočech, který se raduje ze své nejtučnější „střelecké“ výhry. Tipéra nejdéle napínal útočník Buffala Maxim Afinogenov, který se trefil v posledních vteřinách hry, když kouč Floridy odvolal brankáře. Naopak střelci Chicaga Martinu Havlátovi stačila ke skórování minuta. Sázkaře nezklamal ani další český útočník Milan Hejduk z Colorada.

Reklama