Hlavní obsah

Live sázky: Nejdřív finále extraligy, poté Liga mistrů!

Ani dubnové úterý by se neobešlo bez tradičních možností Live sázek! Tentokrát pro vás Tipsport připravil pikantní tři možnosti, první se váže k finálovému zápasu české extraligy, zbylé dvě pak k úvodním duelům čtvrtfinále nejprestižnější klubové soutěže v Evropě.

Článek

Začneme tedy hokejem, který startuje tradičně v 17:00 hodin a přímý přenos vysílá ČT2. Finálová série se po dvou zápasech na západě Čech přesouvá do Prahy za stavu 1:1 na zápasy. První utkání vyhrály Karlovy Vary doma jednoznačně 4:1, ale druhý den jim slávisté výsledek oplatili a navíc přidali gól navrch (1:5). Tím tedy skončila neporazitelnost karlovarských hokejistů na domácím ledě v letošním play off. Karlovy Vary se musejí pokusit získat alespoň jeden duel na ledě Slavie, pokud by oba pražské zápasy prohrály, byly by pouze jedno utkání od vyřazení. Na domácí Slavii můžete sázet při kursu 1,75:1, hostům přisoudili v dnešním zápase bookmakeři kurs 3,25:1.

Čtvrt hodiny před devátou se z ledové plochy přesuneme na horkou fotbalovou půdu. Na dvou stadionech dnes totiž vstoupí čtyři týmy do čtvrtfinálové bitvy v Lize mistrů. V prvním ze dvou dnešních uktání se proti sobě postaví úřadující šampioni z Manchesteru United a vítěz Ligy mistrů z roku 2004 FC Porto. V roce 2004 na sebe ve vyřazovací části tyto týmy také narazily, ale v osmifinále tehdejšího klání bylo lepší FC Porto vedené trenérem José Mourinhem.

Dnes však portugalský velkoklub nemá zdaleka takový kádr jako dříve a navíc „rudí ďáblové“ zažívají jedno z nejúspěšnějších období klubové historie, na čemž má velkou zásluhu i světově uznávaný kouč Alex Ferguson. Bookmakeři i proto vidí dnešní zápas poměrně jednoznačně (1,35 – 1,04 – 4,30 – 2,70 – 7,30).

Druhé dnešní vystoupení bude k vidění na stadionu Villarrealu, kam dorazí londýnský Arsenal. Oba kluby letos příliš nezáří ve svých ligách, zato na mezinárodním poli si drží stabilní formu. Arsenal se navíc stále musí obejít bez kapitána české reprezentace Tomáše Rosického, který sice doléčil zranění své podkolenní šlachy, ale objevily se mírné problémy s třísly.

Rosický by se ale v nejbližší době měl zapojit do plné přípravy Arsenalu, který by ho ještě letos v Lize mistrů mohl vytáhnout jako překvapivý supertrumf. Udělá dnes Arsenal krok k postupu do semifinále? Kursoví experti vidí tento zápas zcela vyrovnaně, na oba týmy si tak můžete před utkáním vsadit při shodném kursu 2,65:1!

Obě utkání vysílá v přímém přenosu Česká televize na programech ČT2 a ČT4!

Reklama