Hlavní obsah

Live sázky: Finálové řežby v Praze a Kazani!

Hokejová bitva o krále české Extraligy vypukne v O2 Areně v 17:00 hodin, přímý přenos vysílá ČT2. Lovci kursů mohou změřit síly s bookmakery při Live sázkách bez manipulačního poplatku. Nechte se vtáhnout do hry, reagujte na aktuální dění!

Článek

Čtvrtým zápasem dnes v Praze pokračuje finále hokejové extraligy mezi Slavií a Karlovými Vary. Po včerejším měření jsou na tom lépe hráči ze západu Čech, kteří vedou 2:1. Ve třetím utkání se letos poprvé ve finálové sérii nerozhodlo o vítězi v normální hrací době. Karlovy Vary sice přišly v závěru třetí části o vedení, duel však vyhrály po samostatných nájezdech 2:1. Rozhodující gól vstřelil útočník Petr Sailer. Podle kursových expertů má ale k titulu pořád blíže Slavia (1,75:1) než Energie (1,85:1).

Dokáže dnes úřadující mistr a vítěz základní části vyrovnat stav série? Pro bookmakery Tipsportu je Slavia favoritem (1,8 – 1,26 – 4,2 – 1,8 – 3,15). Utkání můžete „rozkrájet“ na jednotlivé třetiny. Pokud si myslíte, že nepadnou více než čtyři góly, máte šanci znásobit svůj vklad kursem 2,7:1. Tradiční výzvou jsou sázky na střelce. Na gól slávisty Jaroslava Bednáře sázejte v kursu 2,2:1, jeho parťák Roman Červenka čeká na přihrávku s kursem 2,4:1. Gól útočníka Energie Petra Kumstáta má hodnotu 3,4:1, Václav Skuhravý krouží před brankou s kursem 3,8:1.

Ve stejném čase, tj. od 17 hodin se hraje pátý finálový zápas Kontinentální ligy Bars Kazaň – Lokomotiv Jaroslavl. Oba týmy se v sérii dvakrát radovaly z vítězství. Prověřte svůj instinkt v tahanici o Gagarinův pohár!

Reklama