Hlavní obsah

Live sázky: Čtvrtfinálové bitvy v Lize mistrů!

Atraktivní duely ve čtvrtfinále Ligy mistrů! I těch se týkají Live sázky, které pro vás na dnešní den připravili bookmakeři Tipsportu. V průběhu televizních přenosů tak můžete aktuálně reagovat na dění na hřišti, stejně tak jako se průběžně budou měnit kursy na jednotlivé příležitosti!

Článek

První z dnešních duelů se odehraje na Nou Campu, kde domácí Barcelona hostí německý velkoklub Bayern Mnichov. Katalánci se do čtvrtfinále probojovali přes francouzský Lyon, velmi hladce se osmifinálovými branami prosmýkli i fotbalisté Bayernu, kteří vyhráli na půdě Sportingu Lisabon vysoko 5:0 a ovládli i domácí odvetu, v níž zvítězili 7:1! Bookmakeři Tipsportu přesto vidí jako jednoznačné favority dnešního utkání domácí hráče (1,44 – 1,05 – 3,90 – 2,40 – 6,10).

O nic méně zajímavý duel se ale bude hrát na Anfield Road, kde síly domácího mužstva prověří Chelsea s brankářem Petrem Čechem v brance. Liverpool se minulé dva ročníky Ligy mistrů probojoval mezi poslední čtveřici týmů, v předminulém ročníku skončilo jeho putování soutěží dokonce až ve finále. Soubojem s londýnskou Chelsea si „Reds“ zopakují semifinále z loňského ročníku, kde však jejich cesta skončila právě proti fotbalistům „Blues“, kteří postoupili po prodloužení do finále. Pro kursové experty je dnešní zápas poměrně vyrovnaný, na výhru Liverpoolu můžete sázet při kursu 2,2:1, k vítězství hostující Chelsea bookmakeři přišpendlili kurs 3,21:1.

Obě utkání můžete sledovat v přímém přenosu od 20:45 na programech České televize!

Reklama