Hlavní obsah

Live sázky: Prožijte vášnivou neděli!

Okamžitá reakce na góly i ubíhající minuty. Atraktivní změny kursů. Mnoho různých příležitostí ke každému střetnutí. Vášeň v přímém přenosu. To jsou Live sázky bez manipulačního poplatku!

Foto: www.khl.ru

Za brankářem Jaroslavle oslavují gól hokejisté Kazaně

Článek

Tipérský instinkt můžete prověřit v 15:00 hodin na vyžehleném ledě i sestřiženém pažitu. V ruské Kazani vypukne rozhodující sedmá bitva o historicky první titul v Kontinentální hokejové lize. Potěžká Gagarinův pohár domácí Bars nebo do cílové stanice úspěšně dojede Lokomotiv Jaroslavl, který se ve finálové sérii třikrát ujal vedení?

Ve stejném čase v kolébce fotbalu změří síly hráči Aston Villy a Evertonu. Nechte se vtáhnout do souboje sousedů v tabulce, kteří ještě mají šanci dostat se na čtvrtou příčku zaručující Ligu mistrů. Everton je postrachem domácích celků, na hřištích soupeřů vyhrál sedm zápasů.

Od 17:00 hodin začnou hned tři utkání. Real Madrid bude plnit úlohu favorita proti svému jmenovci z Valladolidu. „Bílý balet“ má soupeři co oplácet, na podzim prohrál na jeho půdě 0:1. V bundeslize na sebe narazí Leverkusen a Werder Brémy, Hamburg se po pěti výhrách v řadě pokusí uspět i ve Stuttgartu.

Za kulisy Primera División znovu můžete nahlédnout v 19:00 hodin, Sevilla se utká se zachraňujícím se Getafe a o dvě hodiny později má výkop duel La Coruni s Atlétikem Madrid. Oba týmy mají na kontě 43 bodů, Atlético však dokázalo porazit dnešního soupeře čtyřikrát v řadě.

Na domácí fotbalovou scénu zaostřete ve 20:00 hodin. Slovan Liberec se u Nisy pustí do souboje s Baníkem Ostrava. Zatímco Severočeši již pětkrát neprohráli, hosté se trápí, na jaře vyhráli jediné ze sedmi mistrovských utkání a vstřelili pouze tři góly. Sledujte přímé televizní přenosy a vychutnejte si akční sázení „naživo“!

Reklama