Hlavní obsah

Tipérův tip: NBA + Rusko

Tentokrát vám nabízím tiket na noc z úterý na středu a částečně i středeční odpoledne bez detailní analýzy zápasů. Místo ní připojuji krátké komentáře k jednotlivým duelům.

Foto: CO

Tipérův blog

Článek

Philadelphia proti úřadujícím mistrům z Bostonu. Philadelphia podávala v průběhu sezony dobré výkony, ale aktuálně se nachází v herní krizi. V pěti zápasech v řadě byla poražena, momentálně jí patří v Atlantické divizi druhé místo za Bostonem s bilancí 40–40. Na domácí palubovce 24–16. Boston vede Atlantickou divizi s bilancí 60–20, venku 26–14. I když před startem play off není Boston rovněž v optimální formě, stále disponuje kvalitním týmem, který je schopen vyhrát každý zápas. Po šesti výhrách v řadě přišla potupa v podobě prohry 107:76 na hřišti Clevelandu. Kurs 1,85 na Boston je třeba zkusit zahrát.

Aktualizace v 17:45: Ráno zámořského času se Amerika probudila a sázkaři očekávají výhru domácí Philadelphie z důvodu lepší výchozí pozice pro play off. V tuto chvíli nejsou dostupné informace o mimořádných absencích v sestavě Bostonu, které by nebyly k dispozici již po obědě. Kurs na výhru Bostonu vzhledem k sázkám na domácí Philadeplphii vystoupal na aktuálních 2,35:1. Z mého pohledu se zvýšila atraktivita sázky na hostující Boston...

Tipérův tip:  vítězství Bostonu s kursem 2,35

Lakers – Utah. V LA konečně našli „týmovou chemi“ a Lakers jsou jedním z nejvážnějších kandidátů na titul. Doma hrají ve velké pohodě a díky široké lavičce dokáží udržet vysoké tempo hry během celého zápasu. Proto nejsou výjimkou vysoká vítězství Lakers na domácí palubovce. Kurs 1,24 není nijak závratný, ale za normálních okolností by neměl Utah působit problémy.

Tipérův tip: vítězství LA Lakers s kursem 1,24

Ruská basketbalová liga pokračuje úvodními zápasy čtvrtfinále. Jednu z dvojic tvoří Unics Kazaň a Triumph Lyubertsy Moskva. Stejní soupeři se utkali minulý týden v úterý na palubovce Unics a domácí vyhráli o 19 bodů (73:54). Kurs 1,32 považuji na doplnění AKU sázky za solidní.

Tipérův tip: vítězství vítězství Unics Kazaň s kursem 1,32

Reklama