Hlavní obsah

Live sázky: Překvapí Porto vyřazením favorita?

První semfinalisty Ligy mistrů známe již ze včerejšího večera a dnes se poslední čtyřka zkompletuje. Odvetné zápasy čtvrtfinále Ligy mistrů má již tradičně Tipsport v možnostech Live sázek, proto neváhejte a zažijte napínavé zážitky, které například včera rozhodně nechyběly při utkání Chelsea – Liverpool (4:4).

Článek

Za prvním z dnešních střetů zamíříme do Porta, kde vítěz soutěže z roku 2004 přivítá na domácím hřišti úřadujícího šampiona Ligy mistrů Manchester United. Domácí již „rudé ďábly“ vyřadili z Ligy mistrů právě ve své vítězné sezoně a dnes se to pokusí zopakovat. Z Anglie si k tomu přivezli slibný výsledek 2:2, což Manchesteru dost zkomplikovalo situaci. Dokáže dnes Manchester v Portu vyhrát (2,05:1), nebo si portugalský tým připíše cenný skalp na domácím hřišti (3,6:1)?

Druhým dnešním utkáním je souboj Arsenalu s Villarrealem. První utkání ve Španělsku skončilo nerozhodně 1:1 a na Emirates Stadiu se dnes rozhodne o postupujícím. Teoreticky stačí Arsenalu uhrát i remízu 0:0, ale v Anglii se na to většinou nehraje. Bookmakeři Tipsportu v dnešním klání jednoznačně favorizují domácí „kanonýry“ (1,55 – 1,07 – 3,50 – 2,15 – 5,50).

Oba zápasy již tradičně vysílá na svých kanálech Česká televize.

Reklama