Hlavní obsah

Začíná boj o Stanley Cup!

Zaostřete do zámoří, startují hokejové bitvy o slavný Stanley Cup. Osmičku Východní konference tvoří takřka stejné společenství jako v minulé sezoně, pouze Ottawu nahradila Carolina.

Článek

Pittsburgh s hvězdami Malkinem a Crosbym se pokusí zopakovat účast ve finále. První překážkou „tučňáků“ je Philadelphia, která chce soupeři oplatit loňskou porážku z finále celé konference. „Letci“ s druhým nejlepším střelcem NHL Carterem a s uzdraveným Brierem budí velký respekt. Bookmakeři Tipsportu přesto očekávají, že vstup do série lépe zvládne Pittsburgh (1,97 – 1,29 – 3,7 – 1,66 – 3,01).

Měření Washingtonu s New York Rangers nabídne souboj střelce Ovečkina s dobře organizovanou obranou „jezdců“. Tým z Manhattanu se opírá o výtečného gólmana Lundqvista, kursoví experti však dávají větší šance Capitals (1,96 – 1,28 – 3,7 – 1,67 – 3,03). Vsaďte si a sledujte od 01:05 hodin přímý přenos na programu Nova Sport.

Brankář New Jersey Brodeur sice většinu základní části promarodil, na startu vyřazovacích bojů je však v plné síle. „Ďáblové“ vstupují do úvodní bitvy s Carolinou v roli favoritů (1,87 – 1,25 – 3,8 – 1,73 – 3,19). Na jejich postup do další fáze můžete sázet v kursu 1,47:1. Do hry se zapojí také Patrik Eliáš, se 78 body nejlepší Čech v NHL. Skvostná forma zdobí i jeho parťáka Pariseho, jenž nastřílel 45 branek a posbíral úctyhodných 94 bodů. Ve vzájemných zápasech v základní části se více dařilo Carolině, která vyhrála tři ze čtyř střetů.

Reklama