Hlavní obsah

Tipérův tip: Liga mistrů a play off v Rusku!

Fotbalová Liga Mistrů pokračuje ve středu dalšími dvěma zápasy, které ukončí čtvrtfinálvoou sérii. Vedle „nečitelného“ střetnutí Porta s Manchesterem United se od 20:45 utkají v Londýně domácí Arsenal se španělským Villarrealem. Arsenal nemá pouze výhodu domácího hřiště, ale především náskok spočívající v remíze 1:1 z úvodního zápasu. Dnes tedy Arsenalu bude stačit i bezbranková plichta.

Foto: CO

Tipérův blog

Článek

Zajímavostí je, že stejní soupeři se utkali v semifinále Ligy Mistrů v roce 2006 a po bezbrankové remíze ve Španělsku postoupil Arsenal po výhře 1:0 na domácím hřišti. I když by měl Arsenal nastoupit bez Gallase, Diayby, Clichyho a Almunii, očekávám hru domácího celku na vítězství. Hostům by měl chybět Marcos Senna, který patří mezi klíčové hráče a tato absence bude jen velmi těžko nahraditelná. Druhým „absentérem“ bude Santi Cazorla.

O víkendu vyhrál Arsenal ve Wiganu o tři branky (4:1) a naposledy prohrál 11. března v Římě s AS (1:0). Villarreal naopak prohrál naposledy doma s Malagou (0:2). V předcházejícím ligovém kole dostal „trojku“ na hřišti týmu Alméria (0:3). Očekávám kvalitní výkon Arsenalu a výhru, neboť Villarreal aktuálně neoplývá nijak výraznou formou. Nabízený kurs 1,55 považuji za solidní, vypsal bych výhru Arsenalu níže.

Tipérův tip: výhra Arsenalu s kursem 1,55

Ruská basketbalová liga mužů pokračuje úvodními zápasy čtvrtfinále play off. Jednu z dvojic tvoří Unics Kazaň a Triumph Lyubertsy Moskva. Stejní soupeři se utkali minulý týden v úterý na palubovce Unics a domácí vyhráli o 19 bodů (73:54). I částečně snížený kurs 1,30 považuji na doplnění AKU sázky za solidní.

Tipérův tip: výhra Unics Kazaň s kursem 1,30

Reklama