Hlavní obsah

Milionářů je zase více!

Na sestřiženém pažitu nalajnoval hřiště pro souboj s bookmakery Tipsportu sázkař pocházející ze srbského Bělehradu. Čtrnáct fotbalových zápasů v akovce odhadl s maximální přesností a rozšířil řady milionářů. Protože tipér splnil podmínky Šedesátky, neplatil manipulační poplatek. Necháte se inspirovat k podobnému zásahu?

Foto: Martin Svoboda, CO

Miliónový tiket

Článek

Už pět tipérů letos úspěšně zaútočilo s jedním tiketem na milionovou kořist. Novicem mezi milionáři je pětapadesátiletý Srb žijící v Praze. Do akovky naládoval čtrnáct zápasů evropských fotbalových lig. Proužek papíru s logem Tipsportu sázkař málem roztrhal, dramatické okamžiky však ustál a vsazenou tisícikorunu přetavil v 1 124 090 korun!

Thriller v Divadle snů

Podle vypsaných kursů to měla být jasná záležitost. Manchester United v Premier League doma body většinou nerozdává a měření „rudých ďáblů“ s Aston Villou to mělo potvrdit. Když ale v 58. minutě Agbonlahor poslal hosty do vedení 2:1, hlediště Divadla snů utichlo. „Zápas jsem sledoval v televizi a v té chvíli jsem chtěl tiket roztrhat,“ poznamenal sázkař pocházející z Bělehradu, který políčil na milionovou výhru. K utkání přišpendlil jedničku a rozhodně nepočítal s tím, že se na druhém řádku odehraje příběh nevhodný pro kardiaky. V 80. minutě vykřesal naději přesným nápřahem Cristiano Ronaldo. V poslední minutě rozjásal fanoušky United i klienta Tipsportu Macheda, který se otočil a překrásně poslal míč ke vzdálenější tyči. Jméno neznámého Itala si tipér jistě dobře zapamatuje. „Připadal jsem si jako ve snu, bylo to něco neskutečného,“ nechal se sázkař unášet na vlnách euforie.

Dvě penalty Tottiho

Než se začalo hrát na Old Trafford, vydýchával tipér drama, které se odehrálo v italském Cagliari. Nehrál se pohledný fotbal, navrch měly obranné šiky, více příležitostí si ale vytvořila hostující Catania. Největší šanci měl v závěru prvního dějství Capuano, jeho střela se ale odrazila od spojnice. V zápase se schylovalo k dělbě bodů, deset minut před koncem však tipérovi v nepřehledné situaci před brankou „slonů“ vystřelil kurs 2:1 střídající Matri. Cagliari se přiblížilo k pohárovým příčkám a sázkař učinil další krok k tučné výhře. Tipéra nezklamal ani AS Řím. Kapitán Totti si dvakrát postavil míč na penaltový puntík, ani jednou se nemýlil a „giallorossi“ udolali Boloňu.

Barošův příspěvek

Další přesný tip zařídil sázkaři Milan Baroš. Forvard Galatasaraye skóroval už v 10. minutě a zůstal jediným střelcem v zápase na hřišti Gaziantepsporu. „Barošovi se v českém dresu střelecky nedařilo, ale v Turecku mu to pálí,“ podotkl fotbalový fajnšmekr. U Tipsportu sází každý den, má už za sebou několik vysokých výher, jenže v poslední době prý neměl formu. „Tikety mi většinou zkazila jediná chyba. Tentokrát už se ke mně štěstí přiklonilo,“ mnul si ruce spokojený sázkař.

Leverkusen zabral

Na nejhodnotnější kurs (2,2:1) výherce dosáhl v porýnském derby. Tipér věřil, že Leverkusen v Kölnu po pěti kolech přeruší sérii bez bundesligové výhry. V 66. minutě pokořil domácí „kozly“ Kiessling, za deset minut přidal pojistku z penalty kanonýr Bayeru Helmes. V záchranářské bitvě v Karlsruhe se sázkař jistil dvojtipem. Jak správně tušil, Mönchengladbach s Tomášem Galáskem v sestavě neprohrál.

Manipulační poplatek v autu

Chcete sázet bez manipulačního poplatku, tak jako autor milionového tiketu? Stačí splnit podmínky Šedesátky. Do sázky vložte minimálně 60 Kč, kurs AKU sázky musí být alespoň 1000:1. Pokud má vaše AKU sázka celkový kurs od 200:1 do 999:1, uhradíte k sázce manipulační poplatek pouhých pět procent.

Reklama