Hlavní obsah

Live sázky: Uspěje Slavia v Kladně?

Potvrzovat roli favorita budou v dnešní dohrávce 24. kola české nejvyšší soutěže fotbalisté Slavie. Ligový lídr se představí na půdě o záchranu bojujícího Kladna, které doma dokáže papírově silnější soupeře potrápit. Bookmakeři Tipsportu dávají větší šance na úspěch červenobílým, kteří nasbírali o osmadvacet bodů více než v tabulce čtrnáctí Středočeši (5,3 - 2,11 - 3,5 - 1,08 - 1,57).

Článek

Slávisté předvádějí kvalitní výkony, jejich brankostroj se ale zasekl. V posledních třech zápasech dokázali dát pouze dvě branky. V minulém utkání Janda vstřelil Spartě v derby vyrovnávací gól, trefa Pekharta zajistila Slavii tříbodový zisk v souboji se Zlínem.

Kladno v minulém kole utrpělo debakl 0:3 v Českých Budějovicích a nenavázalo tak na domácí výhru 1:0 nad Brnem. Středočeský celek v české lize odehrál proti Slavii zatím pět zápasů, v nichž nedal ani gól a získal jediný bod před dvěma lety. Na podzim Slavia v Edenu uštědřila Kladnu pětigólový výprask.

Dokáže Kladno Slavii zaskočit? Na to, že dnes domácí vstřelí Pražanům gól, sázejte v kursu 1,55:1. K možnosti, že Kladno otevře skóre zápasu, bookmakeři přišpendlili kurs 3:1. Kladnu můžete v tiketech dopřát jednogólový náskok a vsadit si na výhru Slavie v kursu 2,68:1.

Měření Kladna se Slavií začne v 17:15 hodin, přímým přenosem ho odvysílá program ČT2. Lovci kursů mohou změřit síly s bookmakery při Live sázkách bez manipulačního poplatku. Nechte se vtáhnout do hry, reagujte na aktuální dění!

Reklama