Hlavní obsah

Live sázky: Německý pohár a Premier League!

Okamžitá reakce na góly i ubíhající minuty. Mnoho různých příležitostí ke každému střetnutí. Vášeň v přímém přenosu. To jsou Live sázky bez manipulačního poplatku! Výzvou pro dnešní večer jsou dva atraktivní fotbalové souboje.

Článek

Hráči Leverkusenu se v semifinálovém utkání německého poháru střetnou s 1. FSV Mainz 05. Pro oba dnešní soupeře platí, že cesta do pohárové Evropy vede právě přes DFB-Pokal. Bayeru hrajícímu v düsseldorfském azylu se na jaře v bundeslize nedaří. Předvádí sice pohledný fotbal, dokázal však jen dvakrát zvítězit a propadl se na devátou příčku. Ve čtvrtfinále poháru „chemici“ přešli přes favorizovaný Bayern Mnichov a ještě mohou sezonu zachránit. Druholigový Mainz je největším překvapením pohárové sezony. Pouť falckého celku nezastavilo ve čtvrtfinále ani Schalke. Který tým si zajistí účast v berlínském finále? Zápas začne ve 20:30 hodin, přímý přenos nabídne Sport1.

O půl hodiny později má výkop dohrávka 33. kola anglické Premier League. Liverpool ve šlágru změří síly s Arsenalem. Čtyři z posledních střetů v domácí soutěži či Lize mistrů skončily nerozhodným výsledkem 1:1! Přesně tak dopadl i poslední prosincový zápas v Londýně. Na gól Van Persieho tehdy odpověděl Robbie Keane. Liverpool vyhrál v Premier League pět posledních zápasů, tři utkání drží čisté konto. Pěti výhrami v řadě se ovšem mohou pochlubit i „kanonýři“. Neváhejte a pusťte se do hry. Duel vysílá Nova Sport.

Reklama