Hlavní obsah

Tipérův tip: Vityaz Podolsk - Anzhi Machačkala!

Dnes zaměříme pozornost netradičně do Ruska a to na nižší soutěž. Ve druhé ruské lize se ve středu od 16 hodin střetne tým Vityaz Podolsk a Anzhi Machačkala. Oba týmy by měly patřit k týmům pohybujícím se v horní polovině tabulky a hosté z Machačkaly mohou mít i vyšší ambice. Z toho důvodu je sice asi správné částečně favorizovat hosty, nicméně já předpokládám zcela vyrovnaný zápas!

Článek

VITYAZ PODOLSK – ANZHI MACHAČKALA 2.ruská liga, fotbal, středa 22.4.2009 od 16:00 hodin

Jedná se o zcela vyrovnaný zápas, proto mi přijde nabízený kurs 3,40:1 ze strany bookmakerů Tipsportu na remízu v utkání jako velmi hodnotný :-) Upozorňuji, že jde o velmi těžký tip, kdy je pravděpodobnost úspěchu podstatně nižší než u kursů pod 1,50:1… Toto riziko je však vyváženo kursovou prémií :-)

V loňském roce oba zápasy vyhrála Machačkala a obě utkání skončila vítězstvím poměrem 1:0. V letošní sezóně (v Rusku se hrají fotbalové ligy systémem jaro-podzim, to znamená, že fotbalová sezóna odpovídá kalendářnímu roku) začaly oba celky výborně! Domácí Podolsk v úvodních čtyřech zápasech dvakrát vyhrál (doma s Novotroitskem 2:0 a Volgar Astrachan 2:1) a dvakrát remizoval (v Nororossijsku a Krasnodaru, oba zápasy 1:1). Machačkala má odehraných již pět utkání a rovněž ani Machačkala letos ještě neprohrála!

Doma porazila Shinnik 2:1 a Kaliningrad 2:0. Ze hřišť soupeřů si Machačkala přivezla dvě remízy (1:1 z Novgorodu a 2:2 z Novotroitsku) a vítězství o branku (0:1) z Vladikavkazu. Dnes se tedy utkají dva týmy, které ještě letos neprohrály, navíc v jejich zápasech nepadá až tolik branek, aby dnes byla remíza vyloučena. Myslím si, že pravděpodobnost remízy je podstatně vyšší než by napovídal kurs 3,40:1…

V předchozích dnech nám přálo štěstí a vítězné tikety nám přece jenom nějaké finanční prostředky „přinesly“, tak si můžeme dovolit jeden riskantnější tip :-)

Tipérův tip: remíza s kursem 3,40:1!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články