Hlavní obsah

Live sázky: Dva zápasy v anglické Premier League!

Středeční odpoledne i večer je fotbalovými událostmi napěchované! Mezi nejzajímavější střetnutí určitě patří i dvě dohrávky v anglické Premier League. Na tyto zápasy můžete také sázet v průběhu utkání, jelikož byly zařazeny mezi již tradiční Live sázky!

Článek

Začneme na Stamford Bridge, kde domácí Chelsea přivítá šestý Everton. Domácímu týmu se pod taktovkou trenéra Hiddinka začalo dařit a v případě dnešní výhry se přiblíží dosud vedoucímu Liverpoolu na pouhý bod. Fotbalisté Liverpoolu totiž ztratili včera důležité body při zápase s Arsenalem, v jehož dresu se čtyřmi brankami blýskl Aršavin. O hodně však hrají i hosté, kteří by se v případě tříbodového zisku dostali na pátou příčku zajišťující Pohár UEFA. Poslední vzájemné střetnutí skončilo bez branek.

Na vrcholu tabulky v Premier League je sice teď Liverpool díky skóre, ale to se s největší pravděpodobností dnes večer bude měnit. Manchester United má totiž stejně bodů jako Liverpool, ale k tomu navíc dva zápasy k dobru. Rudí ďáblové hostí ve 21:00 Portsmouth, kterému se v lize na Old Trafford tradičně nedaří, naposledy tam v Premier League prohrál 0:2.

Obě utkání můžete navíc sledovat v přímých televizních přenosech!

Reklama