Hlavní obsah

Tipérův tip: Dva fotbalové střety v Evropě!

Dnes se s tipérovými tipy roztrhl doslova pytel. Po tom ranním na utkání 2. ruské fotbalové ligy přibyl ještě jeden na dvě večerní fotbalová zápolení ve 2. švédské, resp. 1. španělské lize. Bude mít tipér znovu 100% úspěšnost?

Článek

QVIDING FIF – FALKENBERGS FF 2. švédská liga, fotbal, středa 22.4.2009 od 19:00 hodin

I ve švédsku se rozběhly fotbalové soutěže a ve středu je na programu 3. kolo švédské druhé ligy. Od 19 hodin se střetne domácí Qviding FF s týmem Falkengergs FF. Pochopitelně nelze po dvou odehraných kolech dělat jakékoliv závěry, ale zřejmě je domácí Qviding v lepší formě. Porazil doma 2:1 Landskronu, ale prohrál v Jonkopingu. Hosté zatím v nové sezóně nebodovali. Po porážce 1:2 na hřišti Sundsvallu přišel drtivý debakl 0:4 na domácím hřišti s Ängelholmem! Důvěru v domácí tým v dnešním utkání se mnou sdílí i odborníci ze severu Evropy na švédský fotbal :-) a proto dávám tip na výhru Qvidingu v utkání s Falkenbergsem.

Tipérův tip: výhra Qviding FF s kursem 1,90:1

DEPORTIVO LA CORUŇA – C.F. ALMERIA 1. španělská liga, fotbal, středa 22.4.2009 od 20:00 hodin

O hodinu později začne utkání nejvyšší španělské soutěže mezi domácí La Coruňou a hostujícím týmem Almeria. Předem podotýkám, že tato sázka je na „zvednutí se“ domácího týmu, který nehraje v optimální formě. Sice na konci listopadu ve vzájemném měření sil na hřiši Almerii dokázala vyhrát La Coruňa (1:0), ale letošní výkony jsou za očekáváním. Určitým světlem na konci tunelu by mohla být výhra (1:0) na hřišti Bilbaa, ale předtím prohrálo Deprotivo doma s Atleticem Madrid (1:2) a na Espaňolu (1:3).

Almeria hraje fantasticky na domácím stadiónu! Z posledních šesti zápasů dokázal tento celek pět vyhrát a podlehl pouze Barceloně o dvě branky (0:2)! Na hřištích soupeřů však Almeria vyhrála pouze jednou, třikrát remizovala a jedenáckrát odešla poražena! Výrazně negativní skóre 16:34 ukazuje na velkou diferenci výkonů na domácím a soupeřově hřišti. Věřím, že dnes zvedne Deportivo na svém hřišti hlavu a porazí na soupeřových trávnících nevýraznou Almeriu.

Tipérův tip: výhra La Coruni s kursem 1,85:1

Reklama