Hlavní obsah

Boston nadosah postupu!

Ovládli Východní konferenci NHL. A teď mohou být týmem, jenž bleskurychle postoupí v play off do jejího semifinále. Navíc v sérii, kterou hecuje mimořádná rivalita mezi oběma soupeři. Jen výhra v nadcházejícím duelu totiž dělí hokejisty Bostonu od triumfu 4:0 na zápasy s Montrealem, nejúspěšnějším mužstvem historie soutěže.

Článek

Před rokem ve stejné fázi a stejném obsazení šli po sedmém zápase dál Canadiens. Teď ale Boston nepřipouští pochybnosti. Ve všech třech střetnutích play off předčili Bruins svého protivníka minimálně o dva góly (4:2, 5:1 a 4:2). Na opakování dalšího výsledku 4:2 ve prospěch amerického celku si můžete vsadit v atraktivním kursu 16,5:1.

V šesti vzájemných soubojích základní části Boston podlehl Montrealu jen v prvním z nich a navíc až po samostatných nájezdech. V nynější sérii „medvědi“ prohrávali pouze ve třetím zápase v Montrealu, ale skóre rychle otočili. Zdá se, že Boston má vývoj konferenčního čtvrtfinále pevně ve svých rukou a ve čtvrtém duelu bude na ledě soupeře mírným favoritem bookmakerů Tipsportu (kursy 2,75 – 1,57 – 3,70 – 1,34 – 2,10).

Své tikety můžete vyšperkovat i sázkami na střelce. Český forvard David Krejčí si zatím připsal tři body za gól a dvě asistence. Jeho další zásah je ohodnocen poměrem 3,5:1. K úspěchu Bostonu pomáhá také slovenský obránce Zdeno Chára, pokud by se trefil stejně jako v prvním utkání, přetaví se tato trefa poměrem 4:1.

Reklama