Hlavní obsah

Live sázky: Nejdřív Itálie, poté Španělsko!

Ani dnešní den se u sázkové kanceláře Tipsport nemůže obejít bez tradičních Live sázek. Tentokrát pro vás bookmakeři připravili dvě možnosti, jak využít svých reakcí na aktuální dění na zeleném pažitu. Neváhejte proto opět naplno rozproudit adrenalin v žilách!

Článek

V první nabízené možnosti budeme prostřednictvím přímého přenosu na Sportu 1 sledovat odvetné utkání semifinálového klání v italském poháru, v němž Inter Milán přivítá na domácím hřišti Sampdorii Janov. První zápas skončil poněkud překvapivě, jelikož Sampdoria zvítězila nad favorizovaným Interem jednoznačně 3:0. Milánský velkoklub proto bude mít v odvetě velmi těžkou pozici, aby se probojoval do finále. Postupující z této dvojice narazí ve finále na Lazio Řím, které se v semifinále postaralo o překvapení dvěmi výhrami nad Juventusem Turín.

Druhý zápas nás přenese do španělské nejvyšší soutěže, kde v jednom z utkání hostí Racing Santander na domácí půdě Atlético Madrid, které se svým dnešním soupeřem neprohrálo již od března roku 2005. Poslední vzájemný souboj ovládlo Atlético s Tomášem Ujfalušim jednoznačně 4:1.

Reklama