Hlavní obsah

Live sázky: Obujte si kopačky, hrajeme!

Vyzkoušejte Live sázky bez manipulačního poplatku! Výzvou pro dnešní večer jsou dva atraktivní fotbalové souboje ve Francii a Německu.

Článek

OLYMPIQUE LYON – PARIS ST. GERMAIN

Lyon, úřadující sedminásobný mistr Francie, sehraje v předehrávce 33. kola Ligue 1 důležitý zápas s Paris St. Germain. Úspěšnější tým bude dál živit naději na titul, mužstvo, které klopýtne, nejspíš definitivně ztratí šanci dosáhnout na trofej. Šedesátibodovému Lyonu patří čtvrtá příčka a na vedoucí Marseille ztrácí čtyři body. Čtvrtý PSG má na kontě o bod méně. Kromě aktuálního lídra z Marseille a obou dnešních soupeřů útočí na titul i druhé Bordeaux. Fotbalisté Lyonu jsou pod obrovským tlakem, po dlouhé době totiž mohou přijít o své neomezené kralování. Přitom nemají skvělou formu, tak jako první dva týmy v ligovém pořadí. Olympique počítá ztráty: V minulém kole prohrál v Bordeaux 0:1, v posledním domácím utkání pouze remizoval s Monakem (2:2). Hráči z Paříže míří do Lyonu povzbuzeni výhrou 3:0 nad Le Havre. Listopadový vzájemný střet v Paříži lépe zvládl PSG, jediný gól vstřelil Giuly, rodák z Lyonu. Zápas začne ve 20:30 hodin, přímý přenos nabídne Sport1.

TSG 1899 HOFFENHEIM – HERTHA BSC BERLÍN

Ve stejném čase vyběhnou na bundesligový pažit hráči Hoffenheimu a Herthy Berlín. Na začátku jara by se jednalo o přímý souboj o titul, situace se ale poněkud změnila. Trápící se podzimní štika bude v zápase 29. kola oživovat naději na pohárové umístění. Hertha stále ještě může zaútočit na první příčku, musí ale naplno bodovat.„Půlmistr“ Hoffenheim vyhrál na jaře pouze první zápas, od té doby marně čeká na další tříbodový nášup. Poslední domácí výsledek by hráči TSG 1899 nejraději vygumovali, Bochumi podlehli 0:3. V minulém týdnu Hoffenheim nedokázal zvítězit na hřišti posledního Karlsruhe (2:2) a patří mu pozice ve středu tabulky. Hertha se dnes pokusí umazat část z pětibodové ztráty na vedoucí Wolfsburg. V posledním kole doma Berlíňané s Jaroslavem Drobným v brance po osmi letech zdolali Brémy 2:1. Na podzim Hertha porazila Hoffenheim 1:0. Trefil se kanonýr Voronin, ten ovšem dnes nenastoupí. Přímý přenos vysílá ČT4 Sport.

Reklama