Hlavní obsah

Live sázky: Přihrávejte českým hvězdám

Další severský soupeř čeká na mistrovství světa hokejisty Česka. Po vítězném utkání s Dánskem (5:0) svěřenci kouče Vladimíra Růžičky zkříží hole s Nory. Od Jágra a spol. se znovu čeká povinná výhra. Český výběr je jasným favoritem zápasu, což ostatně dokazují i kursy Tipsportu (1,04 – 1,01 – 12 – 6,7 – 15).

Článek

Bilance vzájemných zápasů se jednoznačně přiklání k Česku, které vyhrálo jedenáct z třinácti utkání s celkovým skóre 51:14. Průběh zápasů ale jednoznačný nebývá. Poslední střet před třemi lety na šampionátu v Rize prohráli Norové jen 1:3. Severský protivník tradičně sází na velkou bojovnost a houževnatost. Do právě probíhajícího mistrovství světa vstoupilo Norsko porážkou 0:5 s Finskem.

V české sestavě by se měl poprvé objevit útočník Josef Vašíček. Na jeho gól v dnešním utkání si můžete vsadit v kursu 3,8:1. Největší hvězda týmu Jaromír Jágr bude kroužit před brankou s gólovým kursem 1,7:1, Petr Čajánek vám může vystřelit kurs 2,2:1.

Měření Česka s Norskem začne v 16:15 hodin, přímý přenos nabídne ČT2. Lovci kursů mohou změřit síly s bookmakery při Live sázkách bez manipulačního poplatku. Nechte se vtáhnout do hry, reagujte na aktuální dění! Stejná výzva platí i pro zápas Lotyšsko – Švédsko, který můžete sledovat od 20:15 hodin na ČT4 Sport.

Reklama