Hlavní obsah

Live sázky: Střet gigantů na Nou Campu!

Před rokem ztroskotala Barcelona v Lize mistrů na pozdějším vítězi Manchesteru United, nyní má další příležitost zlomit nadvládu anglických klubů v semifinále nejprestižnější pohárové soutěže. Katalánský gigant dnes nastoupí k první bitvě proti Chelsea. Oba týmy se utkají ve čtvrtém dvojzápase ve vyřazovací části během posledních devíti let. Dvakrát triumfovala Barcelona, jednou modrý klub z Londýna.

Článek

Bookmakeři Tipsportu v dnešním utkání favorizují Barcelonu (1,7 – 1,13 – 3,4 – 1,91 – 4,4). Lídr španělské ligy drtí soupeře údernou ofenzivou a experti se shodují, že předvádí nejhezčí fotbal. Ve čtvrtfinále nasázela Barcelona Bayernu Mnichov za poločas čtyři góly. „Tenhle mančaft je pro mě největším favoritem celé soutěže. Chelsea to bude mít hodně těžké. Já jsem na Nou Campu hrál s Duklou. Udržet s domácími krok na tom jejich obřím letišti, to není sranda! Hráči Barcelony si párkrát přihrají nakrátko a pak šup, přesný pas dopředu a je zle,“ uvedl internacionál a vášnivý sázkař Ladislav Vízek. Barca má největší šance na zisk trofeje i podle bookmakerů Tipsportu. Pokud si myslíte, že ušatý pohár potěžká Messi a spol., vsaďte si v kursu 2,6:1.

LADISLAV VÍZEK: Barcelona vyhraje 3:1 Podle Ladislava Vízka Barcelona vykročí za postupem výhrou 3:1. Právě na tento výsledek si můžete u Tipsportu vsadit v kursu 9:1. „Můj tip se dá přeložit takto: Messi, Eto’o, Henry – Drogba,“ poznamenal bývalý reprezentant. Ostatně i na střelce gólů lze u Tipsportu sázet. Messi vám může vystřelit kurs 2,4:1, Eto’o bude pálit s kursem 2,3:1 a pro gól Henryho je k dispozici kurs 2,6:1. Útočník Chelsea Drogba zaútočí na Nou Campu s gólovým kursem 3,5:1.

SÁZEJTE LIVE! Zápas mezi Barcelonou a Chelsea začne ve 20:45 hodin, přímý přenos nabídne ČT2. Lovci kursů mohou změřit síly s bookmakery při Live sázkách bez manipulačního poplatku. Nechte se vtáhnout do hry, reagujte na aktuální dění!

Reklama