Hlavní obsah

Rozhodující sedmé bitvy NHL! Vsaďte si na postupující.

Až sedmé zápasy rozhodnou o dalších postupujících týmech z úvodního kola play off NHL ve východní konferenci. Hokejisté Washingtonu zvítězili v šestém duelu na ledě New Yorku Rangers 5:3 a vyrovnali stav série na 3:3 na zápasy, stejně jako Carolina, která v domácí areně deklasovala New Jersey 4:0. Kdo uspěje v klíčových bitvách?

Článek

Bookmakeři Tipsportu se v obou rozhodujících utkáních přiklánějí na stranu domácích. K zápasu Washingtonu s New York Rangers přišpendlili kursy 1,8 – 1,22 – 3,8 – 1,8 – 3,4. Capitals v neděli odvrátili v Madison Square Garden druhý mečbol „jezdců“, když podruhé za sebou donutili vystřídat brankáře Henrika Lundqvista. Švédský gólman opustil branku po čtyřiceti minutách hry, během nichž inkasoval z dvaceti střel pět gólů.

Po zápase New Jersey s Carolinou se bude podle kursových expertů v hale rozléhat triumfální ďábelský smích (1,93 – 1,27 – 3,7 – 1,68 – 3,11). Soupeři hráli rozhodující sedmé zápasy v play off naposledy ve finále Stanley Cupu a oba v nich uspěli. Devils v roce 2003 porazili Anaheim 3:0, Hurricanes před třemi lety zdolali „olejáře“ z Edmontonu 3:1. Pošlete své tikety do hry!

Reklama