Hlavní obsah

Kdo nastřílí více gólů? Vsaďte si DUEL!

Vsadit si na zápas, který se ve skutečnosti nehraje? Ano, i to je možné! Stačí si vybrat z kursové nabídky speciální sázku Duel. Porovnejte střeleckou formu týmů a dosáhněte na atraktivní kursy!

Článek

V dnešním hokejovém Duelu se „střetávají“ týmy Česka a Švédska, účastníci světového šampionátu ve Švýcarsku. Zatímco Češi se utkají v posledním zápase základní skupiny D s Finskem, Švédové v „céčku“ zkříží hole se Spojenými státy. Na to, že Česko nastřílí svému soupeři více gólů než „tři korunky“, sázejte v kursu 2,25:1. Jestliže tušíte, že bude střelecky úspěšnější Švédsko, můžete trefit kurs 2,05:1. K možnosti, že oba soupeři z Duelu nastřílí ve svých zápasech stejný počet gólů, bookmakeři Tipsportu nasadili kurs 5,5:1.

Sázka Duel neřeší výsledky zápasů. Rozhodující jsou vstřelené branky. Pokud například Česko vyhraje 3:1 a Švédsko prohraje 4:5, správným tipem v Duelu bude sázka na vítězství severského týmu. Češi v dosud odehraných zápasech nasázeli Dánsku a Norsku po pěti gólech. Švédsko porazilo Rakousko 7:1 a Lotyšsku podlehlo 2:3 po nájezdech.

Reklama