Hlavní obsah

Live sázky: Nejdřív Premier League, poté Serie A!

Okamžitá reakce na góly i ubíhající minuty. Atraktivní změny kursů. Mnoho různých příležitostí ke každému střetnutí. Vášeň v přímém přenosu. To jsou Live sázky bez manipulačního poplatku!

Článek

Opět se na nás chystá lavina Live sázek z fotbalových trávníků! Důležité budou přenosy z anglické ligy, kde se bojuje v posledních týdnech o co nejlepší pozici ve špičce ligy. Prvním zápasem bude ve 13:45 utkání Manchesteru United na půdě Middlesbrough. Svěřenci kouče Alexe Fergusona mají boj o titul ve svých rukách a dnes si ho určitě budou chtít opět přiblížit. Čtyři roky se Middlesbrough navíc nepodařilo proti United zvítězit.

Sotva skončí tento duel, začne zápas dalšího týmu ze špičky Premier League, ve kterém Arsenal zavítá na hřiště čtrnáctého Portsmouthu. Kanonýři stále nemohou počítat se zraněným českým fotbalistou Tomášem Rosický, který ještě nedokončil proces své rekonvalescence po operacích podkolenní šlachy. Naposled se oba týmy střetly loni těsně po Vánocích a utkání skočnilo výhrou Arsenalu 1:0.

Večer společně zamíříme do italské Serie A. Inter Milán má už téměř jistý další titul v italské lize, ale Portugalec José Mourinho je typem trenéra, který chce vítězit pořád. Dnes se jeho týmu postaví do cesty Lazio Řím, které dokázalo v této sezoně porazit již několik favoritů. Ve vzájemných soubojích však není římský klub příliš úspěšný, naposledy prohrál s Interem na domácím hřišti 0:3. Barvy Lazia hají i český stoper David Rozehnal, který však poslední dobou zůstává sedět spíš na lavičce náhradníků.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články