Hlavní obsah

Berdych proti Hewittovi!

Potkají se poprvé po třech letech. A teprve podruhé v kariéře. Čtvrtfinále antukového turnaje v Mnichově proti sobě svede českého tenisu Tomáše Berdycha a někdejší světovou jedničku, Australana Lleytona Hewitta.

Článek

Bookmakeři Tipsportu očekávají naprosto vyrovnaný boj, na vítězství obou hráčů si můžete vsadit v kursu 1,8:1, přestože Berdychovi patří na světovém žebříčku 28. místo a Hewitt je až 55. Australan se ovšem vrací po zranění, které ho vyřadilo z okruhu od olympijských her v Pekingu až do začátku této sezony a letos už zvítězil na turnaji ATP v Houstonu, kdežto český tenista vyhrál jen challenger v Sunrise.

Na cestě do mnichovského čtvrtfinále vyřadil Berdych, nasazený jako číslo 4, Němce Kloera a Becka, Hewitt si poradil s dalším Němcem Petzschnerem a Nizozemcem De Bakkerem. Jediný vzájemný souboj se odehrál v roce 2006 na Masters v Indian Wells a Berdych ho ovládl ve dvou setech. Dokáže teď to samé? Na výsledek 2:0 pro českého reprezentanta si lze vsadit v kursu 2,8:1. Hráčům můžete spočítat také gamy bude jich odehráno maximálně 23 nebo 24 a více? Vsaďte si v kursu 1,8:1.

Reklama