Hlavní obsah

Vancouver - Chicago, boj o třetí výhru!

Za nerozhodného stavu 2:2 se stěhuje do Vancouveru dramatická série druhého kola play off NHL mezi Canucks a Chicagem. Bookmakeři Tipsportu v pátém měření více věří domácím hráčům (2,1 – 1,34 – 3,7 – 1,57 – 2,75). Kanadský celek se v semifinálové sérii Západní konference dvakrát ujal vedení, Blackhawks ale vždy dokázali kontrovat.

Článek

Vstřelí Martin Havlát další gól?

Výrazný podíl na úspěchu „černých jestřábů“ v posledním utkání měl český hokejista Martin Havlát. Osmadvacetiletý útočník zařídil svým gólem necelé tři minuty před koncem normální hrací doby prodloužení. V něm si potom připsal asistenci u rozhodující trefy Andrewa Ladda. Pokud si myslíte, že nejproduktivnější hráč Chicaga Martin Havlát, který se v play off trefil už čtyřikrát, skóruje i ve Vancouveru, vsaďte si na jeho gól v kursu 3:1. „Kosatky“ spoléhají na gólové příspěvky severských bratrů Sedinových – Daniela (3,1:1) a Henrika (3,9:1).

První dva zápasy na ledě Vancouveru byly bohaté na góly (výsledky 5:3, 3:6). Na šest a více branek v pátém střetu si můžete vsadit v kursu 1,98:1. Ve třech ze čtyř vzájemných měření v play off Canucks vyhráli první třetinu. Při sázce na výhru domácích v úvodní dvacetiminutovce máte šanci znásobit svůj vklad kursem 2,5:1.

Reklama